Hvala kapetane!
Nakon dva vikenda provedena na camcu, shvatam zasto se ljudi zaljube u camac! U reku sam odavno, ali camac je :dance:
Imamo jos mnogo stvari da uradimo, sledeci vikend jedan dan odvajamo za sredjivanje, doradu, lakiranje lamperije... Treba tendicu da radimo, police... ali nam fali malo kesa, pa za to ima vremena
Jos se ne usudjujemo da krenemo daleko, sat nizvodno, sat uzvodno, pa i to nam je dovoljno da shvatimo kako su nam se otvorili vidici!
Camac je registrovan, dozvola za ribolov kupljena, sad smo pravi :party: Samo jos da riba krene :suicide:
U subotu pala na kedera jedna stukica od 1,5kg i po koja babuska, ostalo, jok. A i ne mora, ima vremena.
Slike kacim veceras, kuci su mi u aparatu.
Sam camac se ponasa savim korektno, nemamo iskustva da bi uporedili sa drugim camcima slicne velicine, ali ne ljulja previse, moramo da malo vodimo racuna gde ko sedi, narocito kad je nas 3 ili 4 + pas, ali uhodavamo se. Kad je nas dvoje + pas, milina!
Mozda nam fali koji metar :

:
Sad nova akcija, kuda na letovanje, camcem, a da nije daleko, previse? Trazim, citam, gledam...Jedva cekam :dance1: