Autor Tema: Tende i cerade "AQUA-TEX"  (Pročitano 40652 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže HUMMER

• Drinski Kratkorepi Peš
  • Pol: Muškarac
    • HUMMER
  • Brod tip: Samogradnja metal
  • Marina: Jedriličarski klub Vojvodina NS
  • Veličina: 7x2
Tende i cerade "AQUA-TEX"
« poslato: 23, 03, 2009, 22:39:57 posle podne »
Pozdrav svim forumasima

Pored ljubavi prema reci i svega sto je vezano za nju iz te ljubavi izrodio se i posao tj. izrada tendi, cerada i svih vrsta prekrivaca za plovne objekte. Nisam zeleo da se reklamiram na sva zvona ali ovi Vasi Kapetani su me nekako provalili, pa zelim pomoci ljudima.

Ako Vam bude trebala bilo kakva pomoc, savet, misljenje a i usluga, nemojte se ustrucavati, pitajte. I mene interesuje kakva je situacija na Beogradskim Vodama, cega ima, cega nama, kakva je potraznja za nasom delatnoscu...

Vise pisanih informacija mozete videti na sajtu  www.aqua-tex.net

Cujemo se!!!

Van mreže SALE NB

• Drekavac sa Srednjih voda
???: Tende i cerade "AQUA-TEX"
« Odgovor #1 poslato: 23, 03, 2009, 22:51:53 posle podne »
Eto, lepo!
Da te odmah napadnem, ne znam da li se još sećaš, ali moju tendu koja je trenutno u izradi možeš videti ovde
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,354.0.html Post 23

Hteo bi da je zatvorim sa svih strana, tako da dobijem neku vrstu "kabine". Ti si predložio varijantu kao kod tebe na čamcu sa rolo ceradom i kaiševima.
Jedini problem pritom je da tenda onda ne može biti spuštena, a to mi se ne dopada. Više bi mi odgovarala cerada koju mogu po potrebi da postavim, a isto tako potpuno da otkačim i sklonim pod pramac.
"Moreplovac ne moli za pravac vetra, već uči kako da plovi po postojećem"

Van mreže broker975fx

• DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
« Odgovor #2 poslato: 23, 03, 2009, 23:00:22 posle podne »
Pozdrav i dobrodošao :drinks:

Ako si zainteresovan meni bi trebala tenda na pramcu. Stara tenda je bila fiksna i realno prevelika pa je i u jednoj košavi nastradala, čak su se i metalne šipke iskrivile. Sada bih stavio neku koju bi po potrebi mogao da skupim. Stavljam sliku da bi znao o čemu se radi. Nju bih stavio da stoji iznad ovih braon klupa. Gledo sam one klasične koje se prodaju u grox inoxu mada ako ima neka druga ideja što da ne. Inače ni zadnja nije baš u najboljem stanju i bilo bi lepo je zameniti ali to sada nije baš hitno.

Van mreže HUMMER

• Drinski Kratkorepi Peš
    • HUMMER
« Odgovor #3 poslato: 23, 03, 2009, 23:08:29 posle podne »
Eto, lepo!
Da te odmah napadnem, ne znam da li se još sećaš, ali moju tendu koja je trenutno u izradi možeš videti ovde

Hteo bi da je zatvorim sa svih strana, tako da dobijem neku vrstu "kabine". Ti si predložio varijantu kao kod tebe na čamcu sa rolo ceradom i kaiševima.
Jedini problem pritom je da tenda onda ne može biti spuštena, a to mi se ne dopada. Više bi mi odgovarala cerada koju mogu po potrebi da postavim, a isto tako potpuno da otkačim i sklonim pod pramac.
Eto, lepo!

Sada se secam svega Sasa Miocinovic. Pokusacu da smislim nesto pa ti javim.

Van mreže Labud 1258

• Veliki dugodlaki Drekavac
  • Ko ne voli karanfile ne treba da živi
    • Revir 2
« Odgovor #4 poslato: 23, 03, 2009, 23:11:12 posle podne »
Svrha sajta i jeste da pomazemo jedni drugima, kako savetom tako i uslugom.

Ja se nadam da cemo mi sa zastavicom "Moja ladja" imati nekakav popust  :dance:

Van mreže SALE NB

« Odgovor #5 poslato: 23, 03, 2009, 23:12:16 posle podne »
 :good:

Van mreže captjerry

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
    • BARBA - Almaks Marine Security Systems
  • Marina: Klub Ladjari, Sava 17 plkm
« Odgovor #6 poslato: 23, 03, 2009, 23:42:45 posle podne »
Konacno neko normalan za tende...ja sa majstorima tog zanata ratujem goinama...i na svakom plovilu sam morao da prepravljam nosace da odgovaraju tendi jer ovi uvek nesto zajebu...
..."make way for the positive day"...

065/514 33 58
062/200 763
http://gpsplus.rs/pracenje-plovila/

Van mreže HUMMER

• Drinski Kratkorepi Peš
    • HUMMER
« Odgovor #7 poslato: 24, 03, 2009, 10:07:16 pre podne »
Pozdrav i dobrodošao :drinks:

Ako si zainteresovan meni bi trebala tenda na pramcu. Stara tenda je bila fiksna i realno prevelika pa je i u jednoj košavi nastradala, čak su se i metalne šipke iskrivile. Sada bih stavio neku koju bi po potrebi mogao da skupim. Stavljam sliku da bi znao o čemu se radi. Nju bih stavio da stoji iznad ovih braon klupa. Gledo sam one klasične koje se prodaju u grox inoxu mada ako ima neka druga ideja što da ne. Inače ni zadnja nije baš u najboljem stanju i bilo bi lepo je zameniti ali to sada nije baš hitno.

Pozdrav

Vidim o cemu se radi, mislim da imam ideju samo mi jos malo pojasni sta konkretno zelis i ako imas posalji mi sliku predjasnjeg resenja pa da vidimo sta cemo. Nemoj da stedis reci i zelje...

Van mreže HUMMER

• Drinski Kratkorepi Peš
    • HUMMER
« Odgovor #8 poslato: 24, 03, 2009, 10:10:27 pre podne »
Konacno neko normalan za tende...ja sa majstorima tog zanata ratujem goinama...i na svakom plovilu sam morao da prepravljam nosace da odgovaraju tendi jer ovi uvek nesto zajebu...

Naletao sam na takve poduhvate, uradi im majstor tendu, pa onda zovu mene da ispravljam... Strasno.

Van mreže SALE NB

« Odgovor #9 poslato: 24, 03, 2009, 10:11:50 pre podne »
Ja zato sve radim sam, a posle ću zvati tebe da popraviš!  :lol:  :friends:

Van mreže broker975fx

• DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
« Odgovor #10 poslato: 24, 03, 2009, 10:26:12 pre podne »
Evo slike gde se vidi možda malo bolje kako je bilo, mada je ovo posle te havarije. To predhodno rešenje je bilo uzvareno i urađeno na brzaka pa čudo da je i toliko potrajalo. Ta nova teneda ne mora da ide do ovih belih klupa znači može da bude manja i da pokriva deo oko stola i braon klupa. Evo slike pa možemo da se čujemo i dogovaramo za dalje. Pozdrav

Van mreže HUMMER

• Drinski Kratkorepi Peš
    • HUMMER
« Odgovor #11 poslato: 24, 03, 2009, 20:52:12 posle podne »
Evo slike gde se vidi možda malo bolje kako je bilo, mada je ovo posle te havarije. To predhodno rešenje je bilo uzvareno i urađeno na brzaka pa čudo da je i toliko potrajalo. Ta nova teneda ne mora da ide do ovih belih klupa znači može da bude manja i da pokriva deo oko stola i braon klupa. Evo slike pa možemo da se čujemo i dogovaramo za dalje. Pozdrav

Malo mi je sada jasnije ali meni ipak trebaju konkretne stvari. Najverovatnije dolazim u Subotu u BG zbog jos nekih dogovora pa ako si slobodan da se nadjemo kod tvog ljubimca pa da vidimo sta cemo!

Van mreže Pera GARMIN

• Veliki Rovac
« Odgovor #12 poslato: 24, 03, 2009, 23:27:52 posle podne »
Hummer-u :)
Ja naklepah neko moje razmišljanje o kombinaciji spray hood + bimini top na mom blogu: www.vario19.net
Rado bih "unapredio" bimini koji sam $dobio$ uz Dunju, ali ni sam nisam siguran šta je najpametnije...

Može li neki komentar profesionalca?

Van mreže broker975fx

• DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
« Odgovor #13 poslato: 24, 03, 2009, 23:48:51 posle podne »

Malo mi je sada jasnije ali meni ipak trebaju konkretne stvari. Najverovatnije dolazim u Subotu u BG zbog jos nekih dogovora pa ako si slobodan da se nadjemo kod tvog ljubimca pa da vidimo sta cemo!

Dogovoreno, ja sam u subotu svakako na čamcu i možemo se naći kad god ti odgovara, šaljem PM.

Van mreže HUMMER

• Drinski Kratkorepi Peš
    • HUMMER
« Odgovor #14 poslato: 25, 03, 2009, 20:36:23 posle podne »
Hummer-u :)
Ja naklepah neko moje razmišljanje o kombinaciji spray hood + bimini top na mom blogu: www.vario19.net
Rado bih "unapredio" bimini koji sam $dobio$ uz Dunju, ali ni sam nisam siguran šta je najpametnije...

Može li neki komentar profesionalca?

Pozdrav Pero

Hvala na ovim informacijama i da budem iskren i ja neke izraze prvi put cujem ali radove prepoznajem!

Ne znam sta da ti kazem. nezahvalno je razgovarati o ukusima, svaki brod nosi svoju pricu (tendu). Po meni stvari ne treba komplikovati opredeli se za jedno ili za sve. Razmisli dobro sta ti ustvari treba  a sta ne treba, pa napred. Osnovna stvar na vodi je da sve bude funkcionalno, da kad dodjes na camac ne potrosis pola sata skidajuci delove tende po +40 stepeni pa da ti presedne izlazak na vodu a isto tako treba i brzo sve to vratiti, zastititi od kise,vetra...
Ja na estetiku ne polazem toliko jer tu onda nastaju komplikacije tipa "ocu ovo al mi nije bas lepo" ili "ovo je bas lepo al propusta vodu" i sl. Bez dobre konstrukcije nemoj ni da se nadas dobroj (lepoj) tendi.
Ja licno ne bi mogao bez pokrivenog zadnjeg dela, zbog kise,vetra, sunca ali koncepcija nasih brodica je razlicita, stvarno ne znam kakvi su tvoji zahtevi za uzivanjem na vodi. Mi nazad sedimo i po kisi i po vetru i suncu, kad nam smeta mi je zarolamo i to je to, prosto.
Nadam se da sam ti donekle pomogao ili potvrdio tvoja razmisljanja. NE POSTOJE IDEALNA RESENJA!