E, ovako treba... > Yamaha

obrtomer za yamahu

(1/6) > >>

boban:
nabavio sam obrtomer  TREM italy a imam yamahu  25 ft a nemam semu povezivanja ima oznake GND   IGN    SIG i nekakav  potenciometar od 1- 6 dali neko ima ovakav obrtomer i dali zna gde se sta vezuje.

Kapetan:

--- Citat: boban  11, 08, 2010, 08:33:00 pre podne ---nabavio sam obrtomer  TREM italy a imam yamahu  25 ft a nemam semu povezivanja ima oznake GND   IGN    SIG i nekakav  potenciometar od 1- 6 dali neko ima ovakav obrtomer i dali zna gde se sta vezuje.

--- Kraj citata ---

GND - Minus
IGN - “Ignition” is connected to the battery + terminal through the engine ignition switch. znaci negde na paljenje ili direktno na plus...

e sad SIG i potenciometar ne znam

Pera GARMIN:
SIG se povezuje na zelenu žicu iz komande - signal za obrtomer (kod Yamahe je zelena, kod Suzukija je žuta)
IGN ide na žutu žicu - Acc +, tj. kontak (+12V kad radi motor)
GND je minus (crna iz komande)

Potenciometar se postavlja na poziciju u zavisnosti od motora, tj. broja cilindara...  (za moju 40icu je poz.3)... ali nisam siguran... treba proveriti u uputstvu za obrtomer. Za moj Uflex obrtomer stoji da se za Yam25FT stavlja na 12 polova (pozicija 6) ...

zorter:

--- Citat: Pera GARMIN  12, 08, 2010, 12:33:31 posle podne ---SIG se povezuje na zelenu žicu iz komande - signal za obrtomer (kod Yamahe je zelena, kod Suzukija je žuta)
IGN ide na žutu žicu - Acc +, tj. kontak (+12V kad radi motor)
GND je minus (crna iz komande)

Potenciometar se postavlja na poziciju u zavisnosti od motora, tj. broja cilindara...  (za moju 40icu je poz.3)... ali nisam siguran... treba proveriti u uputstvu za obrtomer. Za moj Uflex obrtomer stoji da se za Yam25FT stavlja na 12 polova (pozicija 6) ...

--- Kraj citata ---

Bas tako!!! :good:

boban:
hvala obtomer radi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju