U pravu si ! :dance: Vozim starog, dimljivog, bučnog Johnsona!
Sve što si naveo je tačan opis mog Johnsona! :good: :

: ali, ima nešto u mirisu mešavine.....
Isto tako sve navedeno ne odgovara opisu jednog E-teca ili Optimax-a.
Ti motori su tihi kao 4T, štedljivi kao 4T, imaju kulturu rada kao 4T, a sve to uz bolje performanse i manju težinu.
Stvari sigurno stoje tako po forumima, ali treba znati da su 2t motori sa direktnim ubrizgavanjem i modernom elektronikom tek od nedavno na tržištu. A pogledaj koliko je trebalo vremena da se 4t motori etabliraju na tržištu.
Na kraju krajeva, nije sve u max. brzini i ubrzanju, osim ako ne voziš gliser. Svakom vlasniku kabinaša ili šiklje bih toplo preporučio neki 4t motor.
Činjenica je da bih i ja rado uzeo neki 4T motor, ali još radije bih uzeo E-teca. Naravno, tu se javlja poznati problem vezan za finansije... :sorry:
Ipak mi ovde raspravljamo o kvalitetima motora koje nismo lično isprobali. Priču tipa Yamaha 4t sa 4, 9,9 ili 20ks je bolja od Tomosa 4,10,18 nije potrebno pričati, ovde se pisalo o ozbiljnim motorima sa 100-200ks.
Argumentacija nam se sastoji od proizvođačkih reklama i izjava sa nekih tamo stranih foruma. Većina tih forumaških kometara su "navijački". Ko vozi Hondu, njemu je najbolja, a E-teca nikad nije imao, ali ZNA da ne valja. Isto važi u obrnutom slučaju.
Ja se uvek lepo nasladim kad sa mojim matorim Johnsonom prozujim pored neke Hondine ili Yamahine 25-ice, ali zato trpim sve ono što si ti naveo!
Za objektivnu ocenu moraćemo da sačekamo da se ovde pojavi neko sa E-tecom, pa nađemo nekog sa Hondom ili 4t Yamahom iste snage i sami napravimo poređenje. A do tada, ma bitno je da smo na vodi! Šta ko ima! :drinks: