''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.'' - nepoznati pisac by skipper
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Dakle da kazemo 15hp, pa je dilema... Honda, Yamaha ili Mercury... svi su tu negde sa cenom....Misljenja?
Citat: spearfisherman 22, 03, 2019, 23:01:13 posle podneDakle da kazemo 15hp, pa je dilema... Honda, Yamaha ili Mercury... svi su tu negde sa cenom....Misljenja?Ja sam imao sličnu dilemu, s tim što nisam razmatrao Mercury. Na kraju sam se odlučio za Hondu. Jedan od razloga je i cena koju ćeš moći da dobiješ kada budeš želeo da je prodaš, ako nekada dodje taj trenutak. Za 20 KS Tohacu je bio jeftiniji za 300 evra, što realno za cenu od oko 3000 evra i nije neka razlika. Honda je i jedno 5 kg lakša od Yamahe npr. ako ti je to bitno. Isto tako 15 KS i 20 KS je ista težina motora a razlika u ceni 100 evra tako da se više isplati uzeti 20 KS. Naravno treba da odlučiš spram tvojih potreba. Šta god odlučio nećeš pogrešiti
Sajamski popust ne postoji, taj popust imas uvek samo je pitanje da li ce ti dati, to je fora, da diler ne zaradi 500 eura vec 200 po motoru. Pa ono..ako mu je frka ili se znate, dace ti popust.