Drago mi je da sam vas sve nasao na jednom mestu!!!
Da se predstavim, Goran...
Dugo zivim u Belgiji,inace sam iz NS-a...odrastao sam na Dunavu i Dunav je moja najveca ljubav

i naravno

Nisam neki strucnjak u kuckanju na tastaturi ali trudicu se
Jos kao dete sam svaki moguci trenutak provodio na dunavu,dunav sam zavoleo a samim tim i bele ladje i ostala plovila... menjao sam razne camce glisere jetski i evo dosao sam i do ako mogu da kazem jednog malog brodica

U pitanju je thompson 24 fisherman sa mercedesovim motorom om603 300td 7.45x2.65
Sad sam u fazi prevoza i uvoza plovila u srb. posle sledi faza sredjivanja od pocetka do kraja,podelicu svoje iskustvo i slike sa vama i naravno voleo bi da dobijem vase savete a i kritike

Uskoro cemo se druziti na dunavu

Pre 2 godine sam kupio i yamahu xr 1800 310hp i video da sam se dobro zeznuo ali nekako sam se srodio sa njom i nemam srca da ga prodam tako da cu ga ostaviti neka ceka bolje dane dok mu neuzmem druge motore jer ovi su gori od narkomana srknu i do 150l

E sad bavim se dugo uvozom vozila u srb. bez reklamiranja

hteo sam sve da vas obavestim da ako nekom treba neka pomoc u vezi uvoza prevoza i kupovine plovila na podrucju belgije i holandije neka mi se slobodno javi...pomocicu koliko je u mojoj moci!!!!!
Zelim svima da se zahvalim sto ste se toliko trudili da stvorite ovaj forum i sto ste mu dali srca i duse,zelim takodje svima da istraju na svome putu i ostvare svoje snove,da vase ladje plove vecno i vi na njima!!!!!
Veliki pozdrav svima!!!!!