Хвала на одговору.
Значи, ипак је била купљена нова, сертификована приколица!
Питање сам поставио зато што знам да у Бечеју праве велике проблеме око регистрације приколица. Конкретно, рођаку сам поклоно приколицу која је била раније атестирана и регистрована више пута. А онда сам једне године пропустио да је региструјем и кад сам хтео да је региструјем поново, због примене новог закона ми нису дозволили.
Није помогло чак ни то што сам из Македоније прибавио сертификат о саобразности (COC) јер се радило о фабрички направљеној лакој приколици "Брако". Једноставно, нису прихватили ништа и приколица је и даље нерегистрована.
У сваком случају, ви сте поступили врло разумно и зато сте све и обавили без већих проблема, да би на крају и уживали у реализацији своје намере.
Хвала још једном и срећно. Чекам слике.
Da, dosta sam čitao na forumima o tom problemu, te sam hteo u startu da odradim kako treba: i

i prikolicu sam kupio nove u Autoflexu i Motorflexu. Kuka na klik 35000 dinara i prikolica 5 metara 96000 dinara. To je bilo na jesen 2016. godine.
Sad se vozam po Tisi

, mada sam čamac kupio prevashodno zbog odlazaka na more (jednom godišnje)

.
Vidim koliko je nautika skup sport i koliko neki ulože u dobre čamce, glisere, jedrilice i katamarane.
U Grčkoj sam imao prilike da vidim neke naše lopovčine zbog kojih danas teško živimo.
Imaju ljudi ono što niko nema, najnoviju tehnologiju po basnoslovnim cenama.
Od svih stranaca ti naši ljudi su meni bili najveći stranci. Nisam razumeo više ništa. A, mislio sam da sam se svega nagledao i naslušao.