Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun02232020

Last update06:30:53 PM

Grad raspisuje konkurs za postavljanje splavova

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

BEOGRAD - Grad Beograd će u sredu objaviti javni konkurs za izbor korisnika mesta za postavljanje plutajućih objekata na delu obale i vodnog prostora na teritoriji grada Beograda. 

Konkurs će biti objavljen za ukupno 13 zona sa 69 mesta, od čega osam zona za ugostiteljske objekte sa ukupno 55 mesta i pet zona za marine sa ukupno 14 mesta. 

Ovim konkursom biće obuhvaćen potez desne obale Dunava od budućeg „Kineskog mosta” do ušća reke Save i potez leve obale Save od Brankovog mosta do ušća. 

Mesta za postavljanje plutajućeg objekta dodeljivaće se na period do isteka važenja plana postavljanja, tačnije do aprila 2021. godine. 

–  Kriterijum za rangiranje korisnika je visina ponuđene naknade za postavljanje plutajućeg objekta. Minimalni iznosi naknada zavisno od zone su 10.900.000 i 20.710.000 dinara za ceo period. Naknade se mogu platiti u godišnjim ratama ili odjednom, uz 50 odsto umanjenja cene. U konkursu se vodilo računa i o faktičkim korisnicima (objektima koji se nalaze na pojedinom mestu poslednjih pet godina), koji će imati pravo da izjednače ponudu drugog učesnika ukoliko bude veća od njihove ponude. Radi se o prvoj fazi, nakon koje će se pristupiti tenderu i za ostale delove vodnog pojasa u gradu Beogradu – rekao je Predrag Petrović, gradski sekretar za komunalne i stambene poslove.

Rok za dostavljanje prijava i ponuda je 10. maj 2012. godine do 11 časova, kada će biti i javno otvaranje, sat vremena posle isteka roka za dostavljanje. 

Detaljna procedura je objašnjena u konkursnoj dokumentaciji, koja će moći da se preuzme u Sekretarijatu za komunalne i stambene poslove. 


Izvor: www.kurir-info.rs

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries