Moja Lađa

sajt u test verziji!

Mon08102020

Last update06:30:53 PM

Beograd se priprema za Svetsku kup u veslanju

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Beograd kao prestonica započeo je pripreme za organizaciju Svetskog kupa u veslanju, koja će biti održana u maju 2012 godine na Adi Ciganliji.

 

BEOGRAD- Srpska prestonica se uveliko priprema za organizaciju Svetskog kupa u veslanju, koji će biti održan u maju 2012. godine na Adi Ciganliji. 

Sredstvima grada Beograda nabavljena je oprema za potrebe održavanja kajakaških i veslačkih takmičenja, kao i treninga, ukazao je direktor Javnog preduzeća „Ada Ciganlija” Zoran Gajić. 
 
On je podsetio da će na takmičenju nastupiti oko 50 reprezentacija iz celog sveta i 1.500 takmičara, što ga svrstava u najznačajnije i najmasovnije veslačko takmičenje  koje se se ikada održalo u Beogradu. 
 
–Posebno nas raduje učešće takmičara u četiri paraolimpijske discipline budući da je Ada Ciganlija izletište koje je gotovo u potpunosti prilagođeno osobama sa invaliditetom – istakao je Gajić. 
 
Kada je reč o opremi, on je precizirao da je u poslednjoj nabavci obezbeđen splav za izlazak takmičara na stazu, uz rekonstrukciju dva postojeća splava u iste svrhe.
 
 
Izvor: www.kurir-info.rs

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries