Moja Lađa

sajt u test verziji!

Mon05272019

Last update06:30:53 PM

Мостићем са кеја на Рибарац

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

До краја ове односно почетком следеће године почеће изградња мостића за пешаке и бициклисте који ће повезивати кеј с Рибарцем, сазнаје “Дневник”.

Овај пројекат вредан је између 60 и 70 милиона динара, а реализација посла поверена је Заводу за изградњу града, каже за наш лист члан Градског већа задужен за финансије Живко Макарић.

Према његовим речима, овим подухватом град ће и на такав начин напокон бити повезан с Рибарцем, који представља велики потенцијал неправедно је запостављен.

- С обзиром да се у блиској будућности планира изградња Егзитовог кампа на овој локацији, мостић ће свакако допринети да се тамо брже и лакше стигне. Сада се тамо иде заобилазним путем, па већина иде аутомобилима. Када се мост изгради пут ћебити скраћен.

И председник Скупштине града Александар Јовановић говорећи на трибини у МЗ “Бошко Буха” одржаној пре неколико дана изнео је  неколико нових идеја које су у процесу разраде, а тичу се како Лимана, тако и целог града. Такође је најавио да је план да се на пролеће изгради један мањи пешачки мост између Кеја и Рибарског острва. Изнео је идеју да Кинеска четврт, коју дуго нагриза зуб времена, промени намену. Његов предлог је да то постане простор који би се користио за развој “креативне индустрије” и да да Град пословне јединице у овој четврти уступи разним уметницима, сервисерима, занатлијама, или онима који се баве производњом нечег несвакидашњег.

 

Izvor: www.dnevnik.rs

 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries