Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sat08082020

Last update06:30:53 PM

Jovan Memedović: Preživeti u Srbiji

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

U nedelju 24. i 31. oktobra na Prvom programu RTS-a od 18:27 casova pogledajte kako je autor serijala Sasvim prirodno Jovan Memedovic pokusao da prezivi u Srbiji.

Poznati novinar spavao je četiri dana i noći u pećinama, dok je mesto preživljavanja bilo jezero oivičeno strmim stenama prevozno sredstvo mu je bio kanu, a na jelovniku su bili divlje voće, insekti , žabe, ribe…

- To je bio moj plan, da preživim u nedirnutoj prirodi i pokažem šta raditi i kako se snaći. Možda nekome zatreba. U stvari, ja sam se osetio izazvanim od kolege sa televizije Discovery Bear Grilsa. Ako on može da snimi emisiju o preživljavanju u divljini, pa mogu i ja. Međutim, iako sam sve predvideo i dobro sam se pripremio, plan se drastično promenio. TV ekipa koja me je pratila i ja naišli smo na nepremostive prepreke. Shvatili smo da je u Srbiji jako teško, gotovo nemoguće, snimiti film o preživljavanju u prirodi. Bio je to vrlo poučan eksperiment, žrtvovao sam se, ali vredelo je probati – kaže autor Jovan Memedović.

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries