Moja Lađa

sajt u test verziji!

Tue07072020

Last update06:30:53 PM

Žena ubila aligatora teškog 465 kg!

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

 

Meri Elen Mara-Kristijan (48), visoka 165 centimetara i teška 52 kilograma, ubila je aligatora teškog 465 kilograma i dugačkog 3,9 metara! Žena iz Južne Karoline (SAD), zaposlena u marketing odeljenju jedne banke, postala je hit čim su slike i snimci na YouTube izašli u javnost!

 

Meri je dobila dozvolu nadležnih vlasti za lov na aligatore - u sezoni koja traje mesec dana osoba može da ubije samo jednu životinju. Prema strogim propisima, lovci/ribolovci moraju da dovedu aligatora do čamca, pa tek onda da ga ubiju, s obzirom da se ovakva aktivnost smatra delimično lovom, a delimično ribolovom.

Prema rečima "velikog belog lovca", njoj i njenoj družini bilo je potrebno dva sata borbe na jezeru Multri dok nisu privukli aligatora do njihovog brodića. Kad je bilo dozvoljeno ubiti životinju, pištolj (kalibar .22) nije bio dovoljno jak, pa je Mara-Kristijan uzela nož i njime presekla kičmenu moždinu aligatoru.

Ubijenog aligatora mužjaka, procenjene starosti od 60 do 70 godina, družina je odnela u jednu klanicu, a kožu će dobiti Meri, kako bi mogla da je izloži u javnost.

 

Izvor: www.vesti-online.com

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries