Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sat07112020

Last update06:30:53 PM

Očiščen Čukarički rukavac

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Udruženom akcijom Sekretarijata za inspekcijske poslove i Odeljenja za praćenje, koordinaciju i upravljanje projektima „Čvorište” juče je uz pomoć nekoliko gradskih javnih preduzeća očišćen Čukarički rukavac na Adi Ciganliji.

U poslednja četiri meseca organizovano je šest akcija čišćenja obala beogradskih reka, u kojima je odneto oko 1.500 kubnih metara raznoraznog otpada, istakao je zamenik sekretara za inspekcijske poslove Nebojša Tomić.

On je za Beoinfo podsetio da je akcija čišćenja krenula sa Dunavskog keja, da bi se postepeno proširila na obe strane Savske obale, sa ciljem da srpska prestonica dobije izgled kakav i zaslužuje.

–Nadam se da će ubuduće i građani svojim savesnijim ponašanjem pomoći da čistoća beogradskog priobalja ostane na zavidnom nivou. Takođe, nadležna beogradska javna preduzeća pokazala su i ovaj put ozbiljnost i solidarnost u obavljanju ovog zahtevnog posla – istakao je Tomić.

Direktor JP „Ada Ciganlija” Zoran Gajić podsetio je da Čukarički rukavac predstavlja veliki potencijal za grad Beograd i dodao da je neophodno da se više povede računa o njegovoj higijeni.

– Cilj ove združene akcije javnih preduzeća nije da se jednokratno očisti ovaj deo obale, već i da sami korisnici priobalja održavaju komunalnu higijenu na zavidnom nivou, kako bi ovaj deo grada bio dostojan pozicije gde se nalazi – ukazao je Gajić.

 

Izvor: www.danas.rs 

 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries