Moja Lađa

sajt u test verziji!

Wed07152020

Last update06:30:53 PM

Šveđani pronašli NLO na dnu Baltičkog mora

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Švedski lovci na zlato pronašli su ogroman okrugli objekt na dnu Baltičkog mora, a entuzijastima nije dugo trebalo da podvodno otkriće prozovu NLO-om, javili su bosanski mediji!
Grupa se zove "Istraživači okeana", a bave se "češljanjem" morskog dna na Baltiku u potrazi za netaknutim starim bocama s alkoholom koje kasnije prodaju na aukciji. Međutim, 19. juna pronašli su nešto sasvim drugo. Na dubini od 87 metara, između Švedske i Finske, videli su veliki okrugli objekat prečnika 18 metara. Šest od devet članova ekipe spavalo je na ribarskom brodu. Ostala trojica gledala su na monitore sonara koji je pokazivao sliku na dnu mora.
"Vidite mnogo čudnih stvari u ovoj profesiji, ali tokom 17-18 godina iskustva nikada nisam vidio ovakvo nešto. Potpuno pravilan krug ovo čini jedinstvenim", rekao je Peter Lindberg. Pokraj tog velikog okruglog objekta nalazi se 300 metara dugačka brazda pa izgleda kao da je putovao dnom prije nego se zaustavio, piše Aftonbladet.
Ekipa koja je na to naišla nema pojma što bi to moglo biti. 'Jedino što znam je da sam dolje vidio nešto što je čvrsto; kameno, betonsko ili čelično te da je potpuno okruglo', dodao je Peter. Isključili su mogućnost da se radi o bombi iz Prvog svetskog rata.

 

 

Izvor: www.kurir-info.rs

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries