Moja Lađa

sajt u test verziji!

Thu02272020

Last update06:30:53 PM

Velika naftna mrlja na Dunavu

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Ogromna mrlja dugačka je oko 200 metara i široka oko 30. Na teren su izašli vukovarska lučka kapetanija i služba za zaštitu voda koji utvrđuju uzrok i potrebu za sanacijom.

VUKOVAR - U subotu oko 11,15 sati na rijeci Dunav u središtu Vukovara uočena je naftna mrlja duga oko 200 metara i široka oko 30 metara, potvrdio je glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko-srijemske Luka Burilović.

"O onečišćenju je policija izvijestila vukovarsku lučku kapetaniju i službu za zaštitu voda Državnog inspektorata", rekao je Burilović te dodao kako se očekuje da stručne službe izađu na teren te utvrde uzrok onečišćenja i eventualnu potrebu za sanacijom.

"Predstavnici Lučke kapetanije i Službe za zaštitu voda Državnog inspektorata po dojavi o onečišćenju izašli su na teren i utvrdili da nije došlo do istjecanja nafte u Dunav iz Borovo commerca kako se ranije pretpostavljalo", rekao je Barunčić, te dodao da uzrok pojave naftne mrlje nije točno utvrđen no da je najvjerojatnije riječ o onečišćenju iz nekoga od brodova koji plove Dunavom.

Naftna mrlja ne predstavlja ekološku opasnost i kreće se nizvodno prema granici RH.

 

Izvor: www.rtl.hr 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries