Moja Lađa

sajt u test verziji!

Wed07152020

Last update06:30:53 PM

"Hvala" ispisano košenjem trave

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Na velikim slobodnim travnatim površinama na novobeogradskom keju pored Brankovog mosta volonteri Ekološkog umetničkog projekta „Arijadnina nit” kosiće travu trimer-kosačicama tako da nepokošena trava obrazuje slova i reči. Ova akcija će biti realizovana u periodu od 25. do 27. aprila.
Reči koje će biti ispisane slovima ćirilice su: „hvala”, „dobro”, „lepo”, „zdravo”, „volim”, a prolaznici će moći da ih vide do 1. juna. Slova će biti čitljiva sa šetališta i sa Brankovog mosta.

U okviru akcije, planirano je i da se oko Muzeja savremene umetnosti na Ušću naprave ostrva od nepokošene trave u obliku zvezda, osmeha, ptica u letu i slova.

Košenje trave će obaviti radnici Gradskog zelenila, a volonteri će učestvovati u obeležavanju slova na terenu koje će se izvesti markiranjem laserskim pokazivačem sa Brankovog mosta.

Građani koji su zainteresovani da učestvuju u ovoj akciji mogu da se jave putem mejla na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Izvor: www.blic.rs 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries