Moja Lađa

sajt u test verziji!

Mon08102020

Last update06:30:53 PM

Otvoreni sajmovi motocikala, bicikala i nautike

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

NOVI SAD - Proslavljeni motociklista Gabor Sagmajster otovorio je u Novom Sadu 6. međunarodni sajam motocikala, bicikala i prateće opreme "Moto bajk ekspo" i Izložbu nautike, koji će u "Master hali" Novosadskog sajma trajati do 17. aprila.
- Sajmovi kao što je ovaj svojim kvalitetom i sadržajima u velikoj meri doprinose boljem pozicioniranju motociklizma u Srbiji. Nadam se da će interesovanje javnosti za moto sport omogućiti obezbeđivanje neophodnih uslova za postizanje još boljih rezultata na takmičenjima - rekao je Sagmajster, učesnik čuvenih relija Pariz-Dakar, koji se poslednjih godina iz bezbednosnih razloga održavaju u Južnoj Americi.
Član Gradskog veća zadužen za saobraćaj i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja Grada Novog Sada Siniša Bubnjević je istakao da je Gradsko veće ove godine učestvovalo u unapređenju kvaliteta smotre izgradnjom korisnih površina na otvorenom prostoru Novosadskog sajma, kao i izdavanjem specijalne publikacije o bezbednosti u vožnji motociklom, koja će biti uručivana svim posetiocima. Goste i učesnike je pozdravio i generalni direktor Novosadskog sajam Goran Vasić.
Ovoga puta predstavilo se oko 40 izlagača iz većeg broja zemalja, koji nude bogatu ponudu motocikala, bicikala, čamaca i prateće opreme uz sajamski popust od pet do 20 odsto. Najskuplji motor je jedan "dukati", vredan čak 70.000 evra, a za najluksuzniji čamac treba izdvojiti 20.000 evra više.
Kapije sajma biće otvorene od 10 do 19 sati, a ulaznice staju 250 dinara.

 

 

Izvor: www.kurir-info.rs 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries