Moja Lađa

sajt u test verziji!

Thu05232019

Last update06:30:53 PM

Na medenom mesecu preživeli šest prirodnih katastrofa

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Jedan bračni par iz Švedske i njihova beba doživeli su neverovatnu avanturu - tokom četvoromesečnog putovanja suočili su se sa šest prirodnih katastrofa, iz kojih su uspeli da izvuku živu glavu i nepovređeni se vrate kući.

Stefan Svanstrom iz Stokholma ispričao je danas medijima da je sa suprugom Erikom i njihovom bebom 6. decembra krenuo na četvoromešecni "medeni mesec". Prvo su ostali zaglavljeni u Minhenu, u jednoj od najvećih snežnih mećava koje su zahvatile Evropu.

Kada su se iz nje konačno izvukli i stigli u Australiju, doživeli su u Kernsu ciklon koji je pustošio sve pred sobom, a u Brizbejnu velike poplave, dok su u Pertu jedva uspeli da izbegnu velike šumske požare, prenosi AP.

Njihove "avanture" se nisu tu završile. Snažan zemljotres jačine 6,3 stepena pogodio je mesto Krajstčerč pred njihov dolazak na Novi Zeland, a u Tokiju, koji je bio poslednja etapa njihovog putovanja, doživeli su i, na sreću, preživeli katastrofalan zemljotres koji je 11. marta pogodio Japan i izazvao cunami.

Srećni par je preživeo sve nedaće i posle svega se vratio kući.

 

Izvor: www.blic.rs 

 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries