Moja Lađa

sajt u test verziji!

Sun05262019

Last update06:30:53 PM

Mlade Vranjanke skočile s Pančevačkog mosta

Sviđa Vam se vest ? Objavite je na nekim od servisa ispod...

Vranjanke Kristina Tasić i Milica Ristić pokušale su u nedelju uveče da izvrše samoubistvo skokom s Pančevačkog mosta u Dunav, javljaju beogradske novine.
Iako nisu najjasnije sve okolnosti ove nesreće, mediji saznaju da je Kristina poslala drugarici iz odeljenja poruku u kojoj pozdravlja školske drugove i drugarice i navodi kako ih sve voli.
"Napisala je da se više neće čuti i da će od tog trenutka njen telefon prestati da zvoni. Odmah smo je pozvale, međutim - niko se nije javljao. Verovatno su tada skočile u reku", pričaju Kristinine drugarice za "Blic".
Pripadnici Rečne policije pronašli su Kristinu zaglavljenu između barži, oko 150 metara dalje od "Pančevačkog mosta".
Nju su juče prebacili iz Urgentnog centra u Institut "Dr Laza Lazarević". Ona nema ozbiljnijih povreda i nije životno ugrožena.
Miličino telo ni juče nije pronađeno.
Ribari Duško Grbić i njegov brat Renato, koji su do sada spasli veliki broj samoubica sa Pančevačkog mosta, kažu da su sa obale videli devojke kako padaju u Dunav.
"Policija je brzo došla, a mi smo patroli pokazivali u kom pravcu su otplutale. Jedna devojka je pronađena oko 150 metara od mosta, dok se druga verovatno udavila", kaže Duško Grbić za "Press".
Njegov brat, čuveni ribar Renato Grbić, navodi da mu je žao što druga devojka nije spasena.
"Ne postoji teorija da je preživela, jer je temperatura vode bila svega dva stepena", rekao je Renato. 
Kako pišu "Novosti" na svoj profil na "Fejsbuku", negde oko ponoći u nedelju, neposredno pre nego što su skočile s mosta, Kristina je s mobilnog telefona dodala svoj i Miličin datum rođenja i rečenicu: "Ubio si nas bez kapi krvi".
Na šta se to odnosilo, znaju samo njih dve. Tek, neki od njenih prijatelja dodao je ispod toga komentar: "Deco, manite se skanka".
Međutim, svi koji poznaju devojke odbijaju pomisao da su imale ikakve veze sa drogom, pišu "Novosti".
Trenutno niko ne zna povod za ovu nesreću. Profesori u Srednjoj PTT školi kažu da je Kristina komunikativno i živahno dete, ali da joj u školi nije baš ili, pa je otac hteo da je vrati u njeno rodno selo Davidovac kod Vranja.
"Pala je godinu i zbog toga je morala da napusti Dom za učenike. I ove godine je imala tri slabe, a zbog izostanaka je bila neocenjena iz većine predmeta", rekla je "Kuriru" pedagog Srednje PTT škole Drinka Savić.
Miličini školski drugovi iz Poljoprivredne škole PKB kažu da se devojka u poslednje vreme žalila na porodične probleme, ali niko ne zna o čemu je tačno reč.
"
Kristinini roditelji kažu da on "nije imala ama baš nikakvog razloga da uradi ovako nešto".
Milica Ristić je u Beogradu živela sa ocem i bratom.

 

 

Izvor: www.mondo.rs 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries