U raspravu o ceradama, najlonima i mušemama neću da se mešam. ima tu stručnijih od mene! :
: :
: :
:
Jedna stvar mi ipak malo bode oči. Ja imam "
mali brod". Jedno od najmanjih plovila na forumu, a imam ga zato što volim da
plovim .
Voleo bih veći čamac, sa kabinom, da mogu da plovim dalje i duže, da obiđem nova mesta, i ne vidim svrhu u tome da stalno idem na jedno isto mesto. To je ono što sad radim, stalno idem na Belegiške ade, zato što su blizu i zato što nemam u čemu da idem dalje i prenoćim.
Kad bi imao veći brodić, retko bi me Belegiške ade videle! Pa opet, čak i sa ovim čamcem ,planiram da idem na ovu regatu, da spavam u šatoru ili na čamcu, ili bilo kako, samo da idem!
Neki od vas su investirali ogromne pare u veoma ozbiljne lađe da bi sa njima plovili 5 km od Višnjice do Malih voda i tu kampovali nedeljama!!!
Male vode su lepo mesto, ali ništa naročito, i ne vidim posebnu razliku između ostrva Čakljanac ( na kojem se nalazi sadašnje kamp mesto) i druge obale, sa višnjičke strane? Naime, do te strane se može doći autom, i napraviti isto takav kamp, ali bez problema sa pristajanjem, visokom obalom, opasnošću da dete padne, itd.
Čemu veliki brod ako ne plovite??? Šta će Vam? Problemi sa pristajanjem mi deluju malo smešno. Ako imaš toliki brod, moraš da imaš i pomoćni čamac. A sa tim čamcem možeš pristati bilo gde! A brod usidriš na sigurnoj udaljenosti. Tako sam video da se to radi, možda sam u krivu....