Kada odradim kompletan kalup, kada nadjem modus ( raspitivao sam se, kazu uskoro), obavezno cu ponuditi opciju kupovine na lizing ili kredit. Tu se vec ponudio i kapetan da pogura, a na njegovu rec se mora osloniti. Tako se moze lako doci do camca, a pri tome moze ostati jos dovoljno para u dzepu, za dodatne radove.
hm sajt obvaj sajt je nastao pre godinu dve kada sam pregovaroa sa jednim delom banaka da ja drzim exluzivu 24 meseca za nutiicke kredite ... ali banke se pred potpisivnaje ugovora polakomile... i krenule mimo mene da pricaju sa ljudima...
i posle sajt blejao dok me ovi na vodi nisu iznervirali
evo ti njihova "ponuda"
NAMENSKI KREDITI ZA PLOVILA
Erste Bank A.D. Novi Sad
Erste Bank A.D. Novi Sad nudi Vam mogućnost kupovine plovila i motora na devizni ili dinarski kredit pod sledećim uslovima:
DEVIZNI KREDIT
IZNOS KREDITA
* minimalni iznos EUR 2.500
* maksimalni iznos EUR 50.000 za plovila starosti do 2 godine ili 15.000 EUR za plovila preko 2 godine
* minimalno učešće: 30%
ROK OTPLATE
* od 12 do 84 meseci
OBEZBEĐENJE KREDITA
* menica
* do 8000 EUR bez žiranata
*
preko 8000 EUR - 15000 EUR zaloga na plovilu i vinkulirana polisa potpunog kasko osiguranja sa osiguranim rizikom od krađe ili jedan žirant
*
preko 15000 EUR zaloga na plovilu i vinkulirana polisa potpunog kasko osiguranja sa osiguranim rizikom od krađe i jedan žirant
DINARSKI KREDIT
IZNOS KREDITA
* minimalni iznos RSD 200.000
* maksimalni iznos RSD 4.000.000 za plovila starosti do 2 godine ili RSD 1.200.000 za plovila preko 2 godine
* minimalno učešće: NEMA
ROK OTPLATE
* od 12 do 84 meseci
OBEZBEĐENJE KREDITA
* menica
* do 640.000 RSD bez žiranata
*
preko 640.000 RSD - 1.200.000 RSD zaloga na plovilu i vinkulirana polisa potpunog kasko osiguranja sa osiguranim rizikom od krađe ili jedan žirant
*
preko 1.200.000 RSD zaloga na plovilu i vinkulirana polisa potpunog kasko osiguranja sa osiguranim rizikom od krađe i jedan žirant
USLOVI KREDITIRANJA
*
maksimalno opterećenje zarade 30%
*
starost do 70 god, u momentu dospeća poslednjeg anuiteta. Klijenti koji navršavaju 65 godina ili više pre dospeća poslednjeg anuiteta, potrebno je da obezbede još jednog žiranta.
POTREBNA DOKUMENTACIJA
* Profaktura ili ugovor o kupovini plovila
* Fotokopija lične karte podnosioca zahteva
* Zahtev za odobrenje kredita
* Potvrda o visini neto primanja podnosioca zahteva
* Neto obračunski listovi mesečne zarade za prethodna tri meseca
* Telefonski račun za poslednji mesec (sa prijavljene adrese)
* Administrativna zabrana podnosioca zahteva
* Saglasnost - zahtev za izveštaj kreditnog biroa
Za sve detaljne informacije oko iznosa kredita, kamatnih stopa, roka otplate, i ostalih uslova kredita potrebno je obratiti se ljubaznom osoblju u bilo kojoj filijali Erste Bank.
Kontakt telefoni:
021-489-7-406, 021-489-7-417
021-489-7-418, 021-489-7-422