Evo da napisem i ja par reci ...
U organizaciji Kontikija smo otisli 7og a vratili se 18og, pa smo usput malo i slikali... Sto se tice Kontikija ima da popiju tuzbu jer su lagali u katalogu, al idemo dalje ....
Sharm el Sheikh je novoizgradjeni grad na Sinajskom poluostrvu, blizu sharm el Sheika je nista a i alje od njega je opet nista.. samo pustinja...kako su izgradili grad u sred pustinje i obezbedili mu dovoljnukolicinu vode i struje meni nije jasno .... ali sve savrseno funkcionise sto se tice turizma, nema nestasica vode, nema nestasice struje, nema neljubaznog osoblja... znaci Egipcani su dobro prostudirali mane Evropskogtrizma sve to procistili i napravili nov novcijat grad na vrhu - dnu Sinaja....
temeperature u septembru su izmedju 35 i 39 stepeni ali nije uopste strasno mi smo isli sa dvoje dece , cera je na Sinaju napunila 6 meseci a sin ima 4 godie... znaci bez problea deca podnose sve ..sto se nas starijih tice posle dva dana se covek navikne i nema vise problema sta se tice vrucine...
sto se tice kice i slicnih stvari koje mogu da pokvare letovanje napomenucu da ovde padne 100 miligrama kise godisnje :) i to eventualno ako pade padne u decembru ili januaru ...
evo par slika hotela i oko hotela da vidite o cemu se radi ...