Moja greska je sto nisam podelio temu na vreme... Pa je ispalo da se slavi banovanje clana, sto je daleko od istine...
Sto se tice partokratije toga ovde nema, ali se ocekuje minimum kucnog vaspitanja. Farmu , Parove, Velikog brata mozete gledati na televiziji ali ovde ne ... Miljan je drugi clan koji je banovan sa ovog foruma za 8 godina postojanja.
Isti taj Miljan je pre recimo 6-7 godina bih extremno neprijatan prema radovima koje je radio kacintata, i prema gomili drugih clanova i stalno zapocinjao svadje... pa je posle jedne od svadja zvanicno napustio forum a posle otvorio dodatni nalog sa koga se nije javljao (IP se poklapao) vec samo pratio , onda je presao kod Ake pa se i tu posvadjao sa vecinom i napustio forum, pa je presao kod Duleta pa se i tu posvadjao sa vecinom i naravno i tu napustio forum, pa se vratio kod nas i poceo da vredja...
Kada su se clanovi pobunili, Miljan me je nazvao telefonom i trazio da ga BANujem trajno sa foruma , bez pogovora .... Objasnio sam mu da je glupo da trajno ode ... pa sam ga na moju licnu inicijativu banovao na 14 dana... posle cega se on vratio i nastavio da vredja sve redom ... onda sam mu jednostavno ispunio zelju, da sam bio mudriji ispunio bih mu je odmah ...
Sto se tice tvrdnje StVlade da su otisli oni sa najvise kilometara pod kobilicom.. ja bih dodao i to da je vecina odlaskom osnovala svoje privatne forume a to malo govori o necemu .... pre toga su see posvadjali sa svima ostalima "sa najvise kilometara pod kobilicom" ...
Tako da nije probem do nas, vec do njih samih, jer niko izmedju tih sa najvise kilometara pod kobilicom ne prica sa onim drugim, i svaku priliku koriste da omalozavaju jedan drugog ... Sto je klasicna balkanska klet ...
Izuzetak je jedino Janez, koji je odlican lik. Po meni spada u najboljih 5 srpskih hobi nauticara... ali ima svojih licnih problema a to se manifestuje kako ne treba. I sve dok je to tako, meni je drago sto nije aktivan, iako cete ga i dalje naci na spisku clanova...