na chatu zoki_novus: jel se licna karta vodi na tebe?
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
smirglu u ruke u dobro izmatiraj staru boju,gde je poklopac udaren,zaderan.. malo gita i popunis to i pravac u obliznju farbaru i kupis u spreju prajmer za platiku opalis jedno dva nanosa i onda boju po zelji isto u spreju i to je to Nece bas biti "kao iz fabrike" ali za ovako ameteriski i jednostavan rad je rezultat sasvim zadovoljavajuci nalepnice probaj naci na nekom ovakvom mestu,rade ljudi svasta http://www.kupindo.com/pretraga.php?bSearchBox=1&Pretraga=nalepnice+vanbrodski
Nalepnica - originalnih - ima po prodavnicama opreme za čamce i motore ali su bezobrazno skupe.Ako ste iz Beograda, možda biste mogli da skinete mustru sa interneta i da prošetate do Zemuna. U onoj zgradi (jedan od pet tzv. Zemunskih solitera), najbližoj do Dunava, u podrumskom prostoru postoji mala radionica za pripremu i štampu na plastičnim folijama.Žena koja radi pravi je zaljubljenik u čamce i ima i volje i vremena da se bakće sa nama i takvim zahtevima.Na žalost, trenutno nisam u Beogradu i nemam njene podatke ovde kod sebe ali znaju je ljudi u marini "4.juli" pa se možete i tamo raspitati.
Citat: Darkobp 18, 08, 2013, 22:53:31 posle podnesmirglu u ruke u dobro izmatiraj staru boju,gde je poklopac udaren,zaderan.. malo gita i popunis to i pravac u obliznju farbaru i kupis u spreju prajmer za platiku opalis jedno dva nanosa i onda boju po zelji isto u spreju i to je to Nece bas biti "kao iz fabrike" ali za ovako ameteriski i jednostavan rad je rezultat sasvim zadovoljavajuci nalepnice probaj naci na nekom ovakvom mestu,rade ljudi svasta http://www.kupindo.com/pretraga.php?bSearchBox=1&Pretraga=nalepnice+vanbrodskiHvala na informaciji,to ću i uraditi onda a za "tijelo" motora ne znam kako bi nazvao kako njega da sredim?
Imas u tehnonautici a verovatno i u drugim nautickim radnjama boju u spreju kosta oko 1500 din jedna boca pre toga osmirglati i ofarbati prajmerom.A pre nego se upustis u sve to proveri sta ti tacno treba da bi taj motor radio, bombine za njega kostaju 80 eu komad a ima dve pa koliko kosta poteznica...Servis bi mogao da te kosta i preko 300 eu a i velik je potrosac oko 8 l na sat sve to stavi na papir pa mozda se odlucis da kupis neki koji radi za iste pare
Vidi, to sto radi na pola gasa, a nekad dobije ceo, mi lici kao da jedna bobina probija, pa malo radi na 2 cilindra, malo na 1. Imao sam isto sa evinrudom slicnu zezanciju, ako je to ne znam bas koliko se popravka isplati.