Dule ovo sad vec nije ni smesno, sad iznosis nove poluteorije i kvazi stavove.
Isti je efekat jedne ovako spojene kao i jedne iste takve anode usrafljene na lim direktno kako si ti video i naucio.
Prvo nisi znao da ovo postoji ali si se ubio da dokazes da ne postoji. Kad sam ti u clancima koje si ti linkovao naveo delove koji upravo potvrdjuju da je moguce onda si rekao da ja tako tumacim jer sam politicar.
Pri tom si me vredjao sa gluposcu oko antialgina na krovu.
Sledeci argument ti je da bi se to sigurno i radilo da to tako moze.
Pokazao sam ti da se to tako radi i naveo gde moze da se kupi ali sada odjednom tvrdis "to nije efikasno".
Odakle si sad to izvukao kad efikasnost zavisi od izlozene povrsine anode, PH faktora vode, kolicine izlozenog lima i ostalim faktorima a ne od nacina spajanja anode za lim.
Da ne spominjem novi komentar da je "nezasticen brod odlicno zasticen jer ima vecu povrsinu izlozenu koroziji" -BRAVO ZA IZJAVU.
Dule samo sam pokusao da coveku dam savet na osnovu znanja koje imam a ti si me pravio budalom "JER TI TO DOSAD NISI VIDEO". Jesi li kad video virus? Mislim da nisi ali ipak postoje.
Nemam nameru da se s tobom nadgornjavam u znanju samo mi jako smeta kad dajes pogresne savete drugima jer pretpostavljas da sve znas zato sto pretrazujes internet.
U isto vreme trazis da ti prevedem clanke s interneta a 99% nauke i informacija je na engleskom voleli mi to ili ne.
Ja ne savetujem ljude kako da farbaju, zavaruju, kuvaju i lece se od raznih bolesti JER TO NE ZNAM.
Problem je sto si u stanju da bespogovorno verujes i neumorno zastupas neobjasnjene fenomene besplatne energije i motore koji ne trose nista samo zato sto je neko uploadovao traljavi snimak (a to moze da uradi bilo ko iz zezanja) sa interesantnom pratecom pricom. U isto vreme ces neumorno negirati naucno objasnjene proizvode koji su u upotrebi i jednostavne fizicke procese, lako dokazive, samo zato sto ih nerazumes i sto to nije stiglo u Beogradske marine.
Sad kad si video da postoji i prodaje se odjednom nema veze sto si tvrdio da to ne radi nego sad "slabo radi".
Mozda si radio testove na tom tipu iako si dosad tvrdio da to ne postoji.
E sad tvrdis: "Svaki fabricki brod bi dobio u kompletu i tu anodu. Ili bi bila u ponudi kao deo opreme po izboru".
U sajtovima koje si video to i jeste dodatna oprema po izboru.
Kad se projektuje fabricki brod PREDVIDI SE MESTO gde ce se direktno spojiti anoda i tu se i postavi. Nisam tvrdio da treba da skines anodu i vezes je preko kabla vec ako je nema moze i ovako.
Sta reci....Bez ljutnje i s postovanjem Marke .