Autor Tema: ZAJEDNO SMO JAČI ! Elem: Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma  (Pročitano 35788 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
    • salveta
  • Marina: Ada Ciganlija
Uživasmo...
Ispuni godine životom, a ne život godinama.

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
Mljac, mljac ... :lol:

Onda su došli Kacintata i Neša Fišerman koji su mi pokazali neka tajna mesta za ribolov (koja nećete videti pošto su tajna)... :smile:

Iako zvezdaš,  :) Zoran je ponovo pokazao da je čovek koji dolazi u pravo vreme i na pravo mesto ...ovog puta taman da deo ekipe vrati u Banovce na polaznu tačku.

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
Za 7 minuta Zoki i Neša su Lazu, Lazinog kuma, Vecu i mene dovezli nazad.

Društvo koje je ostalo sigurno će uživati u druženju sa Stankom i prekrasnom prirodom.  :drinks:

Lazo, drago mi je da se ova tema polako okončava i da si konačno dobio to što si tražio.  :lol:

Lepo vreme, široki osmesi, dobra klopa, totalna opuštenost i (bar danas), neopterećenost drugim problemima... Šta čovek više da poželi?

Hvala svima koji su bili na porinuću Lazinog i Mezijinog broda na svemu. Do novog druženja... :slow_en:  :drinks:

Van mreže LSI

• Drekavac sa Srednjih voda
    • LSI
  • Brod tip: AQ 575
  • Marina: Nautički klub "Stari Slankamen"
  • Veličina: 5,75 m
Arso,

Te ..."Evo nastavka priče o poseti Baričkoj adi. :slow_en:

Neko reče Pravac Pelinkovac, t.j. Baričke Ade i mi krenusmo..."

su ustvari Belegiške ade - tek da ljudi ne bi bili zbunjeni.

Ostalo sve potpisujem.

Posebno hvala Meziji za sliku jednog lepog metalnog čamca koji stvarno klizi Dunavom.

Iko, smislićemo mi već nešto oko čega ćemo se okupljati.

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
Arso,

Te ..."Evo nastavka priče o poseti Baričkoj adi. :slow_en:

Neko reče Pravac Pelinkovac, t.j. Baričke Ade i mi krenusmo..."

su ustvari Belegiške ade - tek da ljudi ne bi bili zbunjeni.

Ostalo sve potpisujem.

Posebno hvala Meziji za sliku jednog lepog metalnog čamca koji stvarno klizi Dunavom.

Iko, smislićemo mi već nešto oko čega ćemo se okupljati.

Izvinjavam se.  :this:

U vreme postavljanja slika nisam baš funkcionisao...

Van mreže srsa

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • без брода
Све у свему феноменално. Лазин чамац спуштен у воду - иде одлично, глисира, Лаза задовољан. Мезија спустио чамац, велики, комфоран, стабилан. Дуле, Влада и Зортер се потврдили у мајсторијама око Лазиног мотора. Зортер прославио женин рођендан, сви срећни и задовољни. Дружење на плажи код Венеције, шта да кажем фантастично као и увек. Барбанеша као и увек показао изузетне роштиљијанске способности (ћевапи мало загорели-ништа није сметало да буду омлаћени као и остатак меса). Мезија опет потврдио шампионску титулу у кувању рибље чорбе (ваљда да се не обрука пред тастом). Једино ми је жао(као и мојој бољој половини) што због обавеза нисмо могли да идемо на Белегишку аду на наставак дружења, али шта да се ради.
ПС   Иначе Лазо, моја Сања ти се веома захваљује за оно у твом посту " Срса и његова млада".   :drinks:  :drinks:  :drinks:

Van mreže njegos68

• Kapitalac Dunavski
  • Krapolovac
Svaka čast ljudi!Vidim da ste se lijepo družili..Svaka čast!  :good: A Tebi Lazo sa srećom porinuće i dalja plovidba! :drinks: Uzdravlje!  :drinks:

Van mreže maverick

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
vi bas znate da uzivate.... :drinks: a camac je tu bio sporedna aktivnost

Van mreže HOGAR

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
    • Hogar Strasni
  • Brod tip: Djena ship ''Hrabri''
  • Marina: ''Nautek'' Zemun
  • Veličina: 11 m
Sve cestitke,Lazo,Mezija,a i svim ostalima  :drinks: ,nesto mislim da bi bilo lepo da ovo postane odlika clanova foruma,okupljanje kada neko spusta camac,za vlasnika nema nista lepse,a i za ostale,a ja sad,krme jedno, idem u cosak da se isamaram sto nisam bio tu   :suicide:
Kolumbo ko ti dade ladju, j.... te radoznala

Van mreže Mezija

• Veliki dugodlaki Drekavac
 :)

Van mreže njegos68

• Kapitalac Dunavski
  • Krapolovac
Gde su snimci kako Anatej plovi,glisira?  :new_russian: Zorteruuuuuuu????  :aikido:

Van mreže zorter

• Drekavac sa Srednjih voda
Njegose, nadam se da je neko snimao sa obale, ali se nisu jos svi vratili sa Belegisa.

Nadam se da ce ih biti. :good:

Van mreže Mezija

• Veliki dugodlaki Drekavac
« Poslednja izmena: 07, 08, 2011, 19:43:23 posle podne zorter »

Van mreže njegos68

• Kapitalac Dunavski
  • Krapolovac
 :smile:
Niste pazili na casu    :nono: :wild:

http://www.mojaladja.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=8014.0;attach=56715;image
Vidio sam tu sliku i super je.. :good: Ali ja sam mislio na video..  :nono: Ali izgleda da su ostali bili preokupirani  tvojom čorbom i ostalim krkanlucima,tako da je pravi povod druženja pao u drugi plan..  :taunt: Ali što kaže Zorter,da sačekamo da se ljudi vrate sa vode,pa da vidimo rezultate..   :drinks:

Van mreže Zoran Marinković

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
 :good:

Ne bih da se ponavljam pišući kako je bilo lepo itd...

Hajde da na trenutak ostavimo po strani  Stanka, čorbice, roštilje, čamce i motore....

PRAVA POENTA SVEGA JE DA  ODIŠE JEDINSTVO KOJE PREVAZILAZI FORUMSKI NIVO I PREDSTAVLJA

BLAGODET KOJE SAMO PORODICA IMA - JEDNA VELIKA FORUMAŠKA, NESEBIČNA I NEPOBEDIVA

Drago mi je da sam član te porodice makar i ovako virtuelno...daće Bog - pridružiću se i na (ne)delu :friends:
Deda Zoran