:)
i ocekivao sam takvu reakciju i mozda bi sve ovo bilo tacno da je taj tender bio ove sezone pa da kazemo da sam u afektu sad napisao sve ovo...inace, ja Vas znam od 2000 god i moje misljenje o Vasem radu se tu i tamo menja u nijansama...ali to ne poredim sa misljanjem o Vama...
inace, moja firma je dobila na tom tenderu. sem jednog samostalnog majstora, uglavnom su firme i bile na tenderu sa priblizno istom cenom ali sa vecim dimenzijama pontona, tj. za ponton vece istisnine, kako su zahtevali u klubu po uslovima tendera...nakon dobijanja tendera i svih dogovora, cuo sam da ste Vi dobili taj posao ali nesto manjeg obima za nekih stotinak hiljada vise...to je bilo vreme kad smo mi imali dosta posla pa se nisam nesto strasno potresao, cak mi je i laknulo jer je tadasnja uprava kluba bila katastrofa, sve gori od goreg i imao sam nameru da ih malo razvacim po sudu a nema sumnje da bi ih dobio...jedini razlog sto nisam je jer znam Vas...
inace, taj pristan nije nista spektakularno, gotovo da bi ga svaki varioc isprojektovao i napravio...
nadam se da shvatate da ovo sto pisem nema nikakve veze sa nekim revansizmom, ljubomorom i slicno,...kao sto ste rekli na gore napisano, slazete se sa vecinom mojih komentara, e pa u tome i jeste sustina ovog foruma, ja cu Vam kazati i nagovestiti sve greske i mane za koje sam cuo ili ih primetio na Vasim plovilima a Vi ako ste pametni cete ih primiti kao dobronamerne, sto i jesu i ukoliko se jos neko pozali na isto, trebalo bi da razmislite kako da ih otklonite...koliko hocete da se Vasa plovila samo hvale, slobodno mi posaljite PP, niko nece znati i ja cu zacutati...
pozdrav