The world of sailing - Svet jedrenja > Vesti iz sveta jedrenja i jedriličarstva

LAMAR NOVI KURS

(1/2) > >>

Kapetan:

LAMAR Yacht Club - Najstariji, najveći i najugledniji  jaht klub u zemlji.
Osnovan 9.maja 1991., na tradiciji  “Škole jedrenja Kapetana Jovanovića“ (Osnovana 1987.)
Više od 80 medalja i nagrada na REGATAMA u zemlji i  inostranstvu, od 1997. (kada je obnovljen kalendar takmičenja u SRJ).

ŠKOLA JEDRENJA - Ubedljivo vodeća, a do skora i jedina škola jedrenja i upravljanja jahtama.
Kompetentni i iskusni instruktori, predavači i skiperi.
Superiorni i veoma dobro primljeni kursevi teorije i praktična obuka na krstarenjima i pravim regatama.
Uključivanje zainteresovanih svih nivoa znanja, životnog doba i oba pola u regatne posade.
Vise od 1200 polaznika do sada. Nasi đaci poseduju značajan deo sadašnje flote krstaša u zemlji. Neki od njih su uspešni skiperi u SAD, Kanadi, Malti...

Ovogodisnji, zimski, teorijski kurs jedrenja na krstasima pocinje 14.11.2010.godine u 18 h u prostorijama kluba, Smederevska 5, Beograd.
Jos nije kasno da se prijavite na lamarofis@sezampro.rs ili
060 66 56 808  - Aleksandar Mevorah

Pozdrav, Sasa

captjerry:
Mislim da svi mi koji smo bili kod Laze na kursu i zavrsili obuke mozemo da garantujemo svima da se nece pokajati ako se prikljuce...ne samo sto cete mnogo nauciti vec shvatite koliko ste u mnogim stvarima gresili ranije...

vredi svaki ulozeni dinar...

Kapetan:
ako neko misli da se kurs sastoji samo iz ucenja jedrenja grdno se vara ...
dosta se tu stvari cuje koje su jako bitne

ono sto je najbitnije sa prvim izlaskom na vodu mozete da primenite sve sto ste naucili ..

LSI:
Koliko košta kurs i koliko "časova" ima? (Izvinite što pitam - mrzi me da tražim na njihovom sajtu.)

zorter:
A sta mislis kako bi mi van prestonice dolazili svake nedelje na casove ?  :superstition:

Daj nam virtualna predavanja !! :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju