po predlogu učesnika diskusije na četu, postavljam ovu temu kako bi svi, koji žele, bili upoznati sa predlogom koji se tom prilikom pojavio.
Ove sezone , bilo je raznih pokušaja organizovanja članova ovog foruma za zajedničkim druženjem ili zajedničkom plovidbom u raznim oblicima i malo koji dogovor je uspešno realizovan, što zbog nepovoljnog vodostaja što zbog "ovog ili onog"
Predložio sam da se pri kraju ovogodišnje letnje sezone, pokuša još jednom organizovano okupljanje članova ovog foruma i svih koji su vezani za delovanje foruma "Moja lađa"
Dakle predlog je da se za mesto susreta odredi Belegiška ada kako bi i zainteresovani za druženje iz "severnih " delova (čitaj Vojvodine) bili u prilici da se priključe ovom okupljanju a da nemoraju da pređu 150-200 km. Belegiška ada je odprilike na pola puta kako nama iz Titela , Novog sada ili Karlovaca... tako i onima iz bgd-a ili okoline.
Za okupljanje je predložen vikend , subota 11.09.2010. bez striktno određene satnice, ko kad stigne dobrodošao.
U svetlu najnovijih zbivanja na forumu mislim da je vreme da "virtuelno" druženje pretvorimo u stvarno " životno" da se vidimo i pogledamo ,omirišemo pa ćemo imati o čemu da pričamo tokom zime koja nam hteli mi ili ne stiže.
Molim za razumevanje ,ako kažem da od vas neočekujem neke predloge u vezi ovog ili onog , jer kad god smo pokušavali da usaglasimo sve želje , svih, nikad ništa nismo uspeli da dogovorimo.
Zbog toga je ovaj predlog samo obaveštenje da će u SUBOTU 11.09.2010. grupa ljudi članova ovog foruma biti na Belegiškoj adi i upriličiti druženje svih onih kojima je do druženja , veselog društva bez planova o količini ića i pića. Ko šta donese i ponese , ja želim da donesem raspoloženje a uz njega će biti još ponešto ali o tom kad se sretnemo.
Molim poštovane članove ovog foruma koje sam lično upoznao da mi pruže još jednu priliku da ih sretnem , a one koje nisam imao čast da upoznam i tu čast ukažu.
Za one koji nenađu interes (ekonomski) da dođu plovnim putem predlog je da stignu do Belegiša kopnenim putem( automobilom) GDE BI IH DO ADE PREBACILI ONI ČLANOVI KOJI ĆE STIĆI SVOJIM PLOVILIMA.
opravdanja za nemogućnost dolaska su nepotrebna jer nikom ništa nije i neće biti zamereno.
pozdrav od Ike sa "ODISEJ II"
PS. izvinjavam se što sam ovom prilikom nadmašio LSI-a
(ili možda i nisam)