Autor Tema: predlog za druženje članova foruma  (Pročitano 28584 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže IKA

• Tisa
  • Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
    • trenutno bezimen
  • Brod tip: samogradnja-Ika design-zetovo vlasništvo
  • Marina: Tisa-9km,desna obala,šesta vrba od mosta
  • Veličina: 6,5m
predlog za druženje članova foruma
« poslato: 03, 09, 2010, 01:13:42 pre podne »
po predlogu učesnika diskusije na četu, postavljam ovu temu kako bi svi,  koji žele, bili upoznati sa predlogom koji se tom prilikom pojavio.
Ove sezone , bilo je raznih pokušaja organizovanja članova ovog foruma za zajedničkim druženjem ili zajedničkom plovidbom u raznim oblicima i malo koji dogovor je uspešno realizovan, što zbog nepovoljnog vodostaja što zbog "ovog ili onog"
Predložio sam da se pri kraju ovogodišnje letnje sezone, pokuša još jednom organizovano okupljanje članova ovog foruma i svih koji su vezani za delovanje foruma "Moja lađa"
Dakle predlog je da se za mesto susreta odredi Belegiška ada kako bi i zainteresovani za druženje iz "severnih " delova (čitaj Vojvodine) bili u prilici da se priključe ovom okupljanju a da nemoraju da pređu 150-200 km. Belegiška ada je odprilike na pola puta kako nama iz Titela , Novog sada ili Karlovaca... tako i onima iz bgd-a ili okoline.
Za okupljanje je predložen vikend , subota 11.09.2010. bez striktno određene satnice, ko kad stigne dobrodošao.
U svetlu najnovijih zbivanja na forumu mislim da je vreme da "virtuelno" druženje pretvorimo u stvarno " životno" da se vidimo i pogledamo ,omirišemo pa ćemo imati o čemu da pričamo tokom zime koja nam hteli mi ili ne stiže.
Molim za razumevanje ,ako kažem da od vas neočekujem neke predloge u vezi ovog ili onog , jer kad god smo pokušavali da usaglasimo sve želje , svih, nikad ništa nismo uspeli da dogovorimo.
Zbog toga je ovaj predlog samo obaveštenje da će u SUBOTU 11.09.2010. grupa ljudi članova ovog foruma biti na Belegiškoj adi i upriličiti druženje svih onih kojima je do druženja , veselog društva bez planova o količini ića i pića. Ko šta donese i ponese , ja želim da donesem raspoloženje a uz njega će biti još ponešto ali o tom kad se sretnemo.
Molim poštovane članove ovog foruma koje sam lično upoznao da mi pruže još jednu priliku da ih sretnem , a one koje nisam imao čast da upoznam i tu čast ukažu.
Za one koji nenađu interes (ekonomski) da dođu plovnim putem predlog je da stignu do Belegiša kopnenim putem( automobilom) GDE BI IH DO ADE PREBACILI ONI ČLANOVI KOJI ĆE STIĆI SVOJIM PLOVILIMA.
opravdanja za nemogućnost dolaska su nepotrebna jer nikom ništa nije i neće biti zamereno.
pozdrav od Ike sa "ODISEJ II"

PS. izvinjavam se što sam ovom prilikom nadmašio LSI-a
      (ili možda i nisam)

Van mreže rade

• Veliki dugodlaki Drekavac
Odg: predlog za druženje članova foruma
« Odgovor #1 poslato: 03, 09, 2010, 08:25:53 pre podne »
trebalo je videti sa portalom nautickog infa jer i oni imaju u planu taj datum za njihovo okupljanje pa da nebude neceg neplaniranog

Van mreže STG

• Drekavac sa Srednjih voda
« Odgovor #2 poslato: 03, 09, 2010, 08:57:33 pre podne »
po predlogu učesnika diskusije na četu, postavljam ovu temu kako bi svi,  koji žele, bili upoznati sa predlogom koji se tom prilikom pojavio.
Ove sezone , bilo je raznih pokušaja organizovanja članova ovog foruma za zajedničkim druženjem ili zajedničkom plovidbom u raznim oblicima i malo koji dogovor je uspešno realizovan, što zbog nepovoljnog vodostaja što zbog "ovog ili onog"
Predložio sam da se pri kraju ovogodišnje letnje sezone, pokuša još jednom organizovano okupljanje članova ovog foruma i svih koji su vezani za delovanje foruma "Moja lađa"
Dakle predlog je da se za mesto susreta odredi Belegiška ada kako bi i zainteresovani za druženje iz "severnih " delova (čitaj Vojvodine) bili u prilici da se priključe ovom okupljanju a da nemoraju da pređu 150-200 km. Belegiška ada je odprilike na pola puta kako nama iz Titela , Novog sada ili Karlovaca... tako i onima iz bgd-a ili okoline.
Za okupljanje je predložen vikend , subota 11.09.2010. bez striktno određene satnice, ko kad stigne dobrodošao.
U svetlu najnovijih zbivanja na forumu mislim da je vreme da "virtuelno" druženje pretvorimo u stvarno " životno" da se vidimo i pogledamo ,omirišemo pa ćemo imati o čemu da pričamo tokom zime koja nam hteli mi ili ne stiže.
Molim za razumevanje ,ako kažem da od vas neočekujem neke predloge u vezi ovog ili onog , jer kad god smo pokušavali da usaglasimo sve želje , svih, nikad ništa nismo uspeli da dogovorimo.
Zbog toga je ovaj predlog samo obaveštenje da će u SUBOTU 11.09.2010. grupa ljudi članova ovog foruma biti na Belegiškoj adi i upriličiti druženje svih onih kojima je do druženja , veselog društva bez planova o količini ića i pića. Ko šta donese i ponese , ja želim da donesem raspoloženje a uz njega će biti još ponešto ali o tom kad se sretnemo.
Molim poštovane članove ovog foruma koje sam lično upoznao da mi pruže još jednu priliku da ih sretnem , a one koje nisam imao čast da upoznam i tu čast ukažu.
Za one koji nenađu interes (ekonomski) da dođu plovnim putem predlog je da stignu do Belegiša kopnenim putem( automobilom) GDE BI IH DO ADE PREBACILI ONI ČLANOVI KOJI ĆE STIĆI SVOJIM PLOVILIMA.
opravdanja za nemogućnost dolaska su nepotrebna jer nikom ništa nije i neće biti zamereno.
pozdrav od Ike sa "ODISEJ II"

PS. izvinjavam se što sam ovom prilikom nadmašio LSI-a
      (ili možda i nisam)

Ihihihihih :drinks:

Van mreže broker975fx

• DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
« Odgovor #3 poslato: 03, 09, 2010, 14:15:30 posle podne »
Dolazim, petak na subotu sam na Vojnim baštama, krećem oko 9 ujutru pa ko je raspoložen može da me pokupi pa da idemo zajedno :good:

Van mreže samardza

• Veliki Rovac
« Odgovor #4 poslato: 03, 09, 2010, 14:38:05 posle podne »
Odiseju LSi je nenadmasiv :) Sto ovaj skup nije malo ranije predlozen?  :drinks:

Van mreže rade

• Veliki dugodlaki Drekavac
« Odgovor #5 poslato: 03, 09, 2010, 15:09:29 posle podne »
Pitanje je :dali se udvaja druzenje sa clanovima drugih foruma? :drinks:

Van mreže broker975fx

• DAVID VELIKI
    • www.airbnb.com
  • Brod tip: Mali rečni remorker
  • Marina: Gabbiano Yachting Club, Zemun
  • Veličina: 13m
« Odgovor #6 poslato: 03, 09, 2010, 15:28:45 posle podne »

Pa nismo mi sekta što ne bi - da je sreće pa i da svi zajedno budemo

Van mreže STG

« Odgovor #7 poslato: 03, 09, 2010, 16:05:43 posle podne »

Pa nismo mi sekta što ne bi - da je sreće pa i da svi zajedno budemo
:) :good: :drinks:

Van mreže IKA

• Tisa
  • Kapitalac Dunavski
    • trenutno bezimen
« Odgovor #8 poslato: 03, 09, 2010, 21:27:02 posle podne »
Svaka čast Odisej. Nema veze ako tamo budu i plovila čiji vlasnici nisu prisutni na ovom forumu. Niko se nije svadjao. Niko nikom rekao ružnu reč. Nema razloga za izbegavanje niti ga sme biti. Mislim da će i njima prijati da se okupe svi. Na kraju krajeva nas sve i povezuje jedino ljubav prema plovilima i plovidbi a ne forumu.

kamo lepe sreće da istrajemo i "mi i oni "(nebulozna podela) i tog dana se na adi poslaže 50-60 plovila. Može li se zamisliti lepši prizor?

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #9 poslato: 03, 09, 2010, 21:27:53 posle podne »
ja cu gledati da dodjem al nesto sam merkao viminacijum taj vikend pa jos razmisljam...

belegiske ade su velike i ima mesta za sve, nema razloga da se menja lokacija....

Van mreže ljubac

• Oficir sa Malih Voda
« Odgovor #10 poslato: 03, 09, 2010, 21:47:44 posle podne »
ja cu gledati da dodjem al nesto sam merkao viminacijum taj vikend pa jos razmisljam...

belegiske ade su velike i ima mesta za sve, nema razloga da se menja lokacija....

Svaka čast Odisej. Nema veze ako tamo budu i plovila čiji vlasnici nisu prisutni na ovom forumu. Niko se nije svadjao. Niko nikom rekao ružnu reč. Nema razloga za izbegavanje niti ga sme biti. Mislim da će i njima prijati da se okupe svi. Na kraju krajeva nas sve i povezuje jedino ljubav prema plovilima i plovidbi a ne forumu.

a mogao bi i Dule sa dotrči sa svojom mašinom.Ne mora na rajsku plažu računa mu se i Belegiške ade  :drinks: :dance:

Van mreže power70

• DrinskoSavski Brčkaroš
« Odgovor #11 poslato: 03, 09, 2010, 21:52:32 posle podne »
I Rusi dolaze... :pioneer:

Van mreže mossi

• Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
« Odgovor #12 poslato: 03, 09, 2010, 22:06:56 posle podne »
Ufff eto izazova, treba mi 6 sati do dole i 8 do Apatina, oko 100L benzina.

1 dan do vas (petak)
1 dan druženje (subota)
1 dan nazad (nedelja)

Nije neizvodljivo.  :preved:

E sad da vidim šta o tome misli moja lepša polovina.  :scare:

Van mreže IKA

• Tisa
  • Kapitalac Dunavski
    • trenutno bezimen
« Odgovor #13 poslato: 03, 09, 2010, 22:14:13 posle podne »
 :pioneer:
I Rusi dolaze... :pioneer:

huraaaa , kazačok :pioneer:

Van mreže mossi

• Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
« Odgovor #14 poslato: 03, 09, 2010, 22:25:27 posle podne »
Još jedino je pitanje koliki će biti vodostaj?

Bezdan:

Kako se ponašaju Ade tj koliko ovaj naš visoki vodostaj utiče na vas?
Kod nas je 500 JAKO puno!  :suicide: