Dule stvarno si u pravu i sto posto podrzavam ovu ideju cak sta vise uhvatio sam sebe da ozbiljno razmishljam o eksperimentu sa elektro pogonom !
Tvoj elektro pogon je najcistiji i najposteniji sistem da se zaobidju drakonske takse i porezi a da pri tom i ekoloske norme budu zadovoljene ! Da ne spominjem uzitak u beshumnoj voznji camcem. Pomislio sam na to bar sto puta proslog leta slusajuci klepetanje male pente dok sam jedva cekao da stignemo do mesta gde cemo se sidriti !
Nasao sam jedan mali motorcic od elektro serva za citroen saxo koji neprestano radi pod kopnstantnim opterecenjem ,na 12volti je i sad bunarim da naletim na neku malu neispravnu pentu na buvljacima Beograda .pa da integrishem sve to u mali motorcic. Za pocetak neka bude pomocni pogon -veslo za ne daj dva bozeta...a posle cemo videti za dalje.
Svaka chast za izuzetno poznavanje materije iz oblasti elektro motora i generatora(viljuskari,baterije ,vozovi) ovde se sve tesko prihvata nove ideje se tesko ukorenjuju ,tesko je biti pionir i to ne bas tako nove tehnologije samo primenjene u novoj oblasti...ja podrzavam sve tvoje napore i pratim svaku novotariju!