Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

1. MART - NEDELJA- IZLET ROSTILJ

(1/11) > >>

Kapetan:
ko voli neka se prijavi, za sada

-Samardza
-Kapetan (ako mi se zena ne porodi  :yahoo: )

Prognoziraju lepo vreme 17 stepeni...

evo sta kazu na wikipediji (inace je to SVEB a bela stena je na obali kod vinjice)

???? ????? ??? "????????" ?? ????? ??? ?? ?????? ????? ??????, ???? ?????? ?? 1159 ??. ??????? ???? ? ???????? ?? ?? 1153 km. ???????? od ???? ???? ?????.??????? ??????? ???????. ?????? ?? ??? 12 km ?? ?????? ????????.

?? ????? ????? ?? ????????? ??? 280 ?????????. ??????? ?? ???? ???????(???. ????,??????? ?? ????????)???,??? ?? ?????? ? ??????? ?????,?????????, ??? ?? ??????? ?????? ??? ?????.??????????? ???????? ?????? ? ? ????? ???? ?????. ?? ????? ????? ???? ?????? ????.?????? ??????? ?? ???? ????? ?? ??????????? ? ?????? ???????? ?? ???????,??????? ? ?? ?????? ?????? "??????", ???? ?? ?????? ?? ????? ????? ?????? ? ?? ???? ?? ????? ??????? ?????, ?????????? ????? ?? ???? ???????-??????? ? ???? ??? ??????????.

????? 1970-?? ? 1980-?? ???? ????? ?? ???? ????????? ?????????, ???????? ?????? ???????. ????? ?? ??? 20.000 ?????????? ?????? ???????. ???????, ??????????? ?? ??????? ????? ?????????????? ??? ????????? ? ????? ??? ????, ????? ??????. ????, ????????? ?? ?? ??? 7.000 ????? ??????? ?????? ???? ?????.

i evo je mapa:

http://www.panoramio.com/photo/13787680

zbog kolega sa drugih reka i uzvodno skup kod PARADAJZ OSTRVA

Bane:
prisutan,
vi pravite rostilj a ja cu da vrtim u krug i mozda da odmaknem malo dalje od malih voda :wild:

SALE NB:
Sale i Marina...... a možda i Zeko, da ga povedemo da upozna drugare - Če Gevaru, Zrnu i Samardzinu jahtu nepoznatog imena!

aladin kaže samo 11 stepeni u nedelju  :sorry:

Kapetan:

--- Citat: SALE NB  26, 02, 2009, 00:15:15 pre podne ---Sale i Marina...... a možda i Zeko, da ga povedemo da upozna drugare - Če Gevaru, Zrnu i Samardzinu jahtu nepoznatog imena!

--- Kraj citata ---
ni mojoj jos to nije zvanicno ime :) a samardza koliko znam jos nije dao ime brodu :)

marke:
E vala necete moci bez mene a mozda se prikljuci i posada...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju