još par slika tvoje lađe i bićeš banovan , na mesec dana :preved:
Lazo zašto ne proveriš taj oglas u HR lakše je organizovati isporuku iz HR.
Pa, vidiš da doziram - tek po koja.
Ma, ne dam se ja ovim našim dušmanima, adminima.
Mada, čini mi se da su oni završili one naše "šuvarice" (sećaju se toga oni stariji) usmerenog obrazovanja i da su se specijalizirali za pisanu reč, a ne za fotografije.
Umesto da se bave cenzurom, bolje bi im bilo da pogledaju šta nam je sa serverom. Večeras sam tek iz četvrtog pokušaja uspeo da odgovorim Budensu, a ovu poruku sada pišem drugi put (u nadi da će stići gde je namenjena).
A što se tiče Durafix-a, hteo sam danas da pozovem i da se raspitam za mogućnost kupovine u CRO, medjutim bio sam kod ranije pomenutog Luke i razgovarao sam o tome sa njim i njegovim ocem.
Oni su ljudi to već isprobali.
Nije to nešto toliko novo. Samo mi, koji nismo u toj profesiji, to nismo znali.
Kažu da je za kvalitetan lem (jer to je u osnovi to, a ne var) treba mnogo više nego što se vidi u onom video klipu.
Potrebno je besprekorno očistiti površinu; mora se postići prava temperatura podloge koju treba zakrpiti i još što šta.
Nije veliki problem zatvoriti rupu na limenki od soka ali kad se radi o drugačijim, debljim profilima ili elementima drugačije geometrije, onda stvar više nije toliko jednostavna. Na primer kada treba zakrpiti vertikalnu površinu rastopljena masa teče dole ... i tako to.
Predložili su mi drugačije rešenje za oštećenja na mom čamcu i mislim da su u pravu. Poslušaću ljude koji znaju o čemu pričaju.