Ja sam pregledao temu od pocetka, i odmah po njenom postavljanju novus je dao ovaj izvarendan komentar i to 09, 12, 2009, 19:44:22 pm ...
:)
Ajde to sto pre da zavrsite ,
Pozdrav
Mladi prijatelju, sećam se tog Novusovog komentara, a bilo je više komentara tog tipa.
Medjutim, nismo mi svi jednaki. Ali to ne znači da smo mazohisti.
Nije nam svima dato da možemo da skupimo dovoljnu količinu novca u jednom trenutku da bismo sebi kupili igračku koja nam se svidja.
Da li zbog toga treba da budemo nesrećni?
Nikako.
Da li da čekamo još malo?
Koliko dugo?
Ali zato možemo da pokušamo da nadjemo razonodu u pokušaju da sa sredstvima koja imamo napravimo sami sebi igračku koja će nas dugo uveseljavati.
I to je ono što i ja pokušavam. Da dobijem ono što mislim da će me učiniti srećnim.
I neću dozvoliti sebi da se mnogo nerviram čak i ako konačni rezultat ne bude baš ono pravo.
Unapred se zahvaljujem i Zoranu i Luki o ostalima koji mi pomognu da ostvarim plan u meri u kojoj to bude moguće.
Uopšte ne sumnjam u to da će moja ladja uskoro zaploviti Dunavom i da će biti prilično drugačija od ladje koju sam kupio.
A da li će biti lepa?
Meni, verovatno hoće.
Najvažnije je da ostane plovna i bezbedna i da sve to ne košta preterano mnogo.
Ja sam sebi odredio budžet za razonodu na vodi u trenutku kada sam rešio da kupim ladju i pokušaću da sve to uradim u okviru planiranog budžeta - pa nisam ja ... (evo neću, baš za inat administratorima).
Kraj.
(Slede fotografije načinjene danas u Zokijevoj radionici)
Ovo je verovatno poslednja fotografija na kojoj čamac još uvek izgleda skoro kao kada sam ga kupio:
.
Na ovoj fotografiji vidi se kako izgleda ladja nakon skidanja zida kabine i isecanja krmene komore:
By
null at 2011-03-29