OK, mozemo kafu i da preskocimo...ali posle zurka mora da padne :)...stvarno cemo da je zasluzimo...
najbolje bi onda bilo da se svaka ekipa organizuje gde im je najbolje da se sastanu pa da navalimo....lagano...nema zurbe, nervirznja, stresa...i sve cemo stici...
Kafa se ne preskače ni pod kojim uslovima.
Uostalom, koliko sam shvatio cilj ove akije da pokažemo drugima kako se čuvaju svoje reke. Dakle, po meni treba da se okupimo na jednom mestu svi i pokažemo koliko nas je.
U koliko sati bi se okupili na Lidu posto nam treba dosta vremena da stignemo od Visnjice.
Mozda da se nadjemo negde na sredini pa da brze pocnemo da radimo.
S druge strane ne zurimo stici cemo sve ako je takav plan tako cemo i da radimo.
Nije problem ni u sat vremena ni u 2 ili 3 sata.
Trebalo bi naći lokaciju koja ima dobar pristup i sa kopna (za potrebe recimo tv ekipa). Eto to mi je palo na pamet, pa reko da podelim sa vama.
To će biti jako lepa slika (gomila čamaca, zastava i ljudi spremnih da učestvuju u akciji kako bi svi koristili lepše reke).
u svemu tome, mislim da ćemo se svi osećati ponosno što učestvujemo u tome, a i toliki naboj pozitivne energije sigurno neće proći nezapaženo.
:pleasantry: