Zdravo svima,
kako polako privodim kraju sve vece radove oko camca tako sam skupio neke stvari koje mi vise ne trebaju, nisu bas za bacanje a zamenjene su zato sto su strucniji od mene rekli da tako treba(pa samim tim mislim da nije za prodaju vec nekome da posluzi dok ne uzme bolje).
Imam:
- metalni rezervoar koji ima malo rdje unutra koliko ja vidim i otpalo je crevo sa pumpice, mislim da ga nikada nisam ni probao posto je dosao uz motor koji sam kratko koristio i to sa drugim rezervoarom.
- Tri sajle- skinute iako jesu radile ali kaze Zeka da su krs i da je trebalo da se menjaju :)
Dve su dosta deblje i cvrsce a ova treca sa poteznicom, sluzila za gasenje tj dekompresiju dmb-a, je dosta tanja. Duzine su oko 3.4m i 5.9m ove deblje, ova tanja je oko 5m.
Dva filtera za vazduh od dmb-a 10ks, jedan je malo "produvao" tj tamo gde ide matica odozgo je razvaljen i veca je rupa pa je stavljena veca podloska- u principu meni su radili posao ali sam uzeo od Pante one "cuvene" sto on prodaje tako da su ovi viska.
Kao sto se vidi na slikama sve je ovo korisceno i ne bas cisto, ja cu malo da prebrisem ali detaljno ciscenje prepustam novom vlasniku :)
Ukoliko je neko zainteresovan za bilo sta, ili sve, neka se javi ovde ili na 0652100500. moze licno preuzimanje u Bg, moze slanje postom... lako cemo za to :)