Autor Tema: Sređivanje počinje  (Pročitano 14716 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zankiki

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
  • Dunav oko Novog Sada
    • Marissa
  • Brod tip: Pasaat 735
  • Marina: Plavi Dunavac, Novi Sad
  • Veličina: 8.65
Odg: Sređivanje počinje
« Odgovor #45 poslato: 05, 05, 2022, 11:19:14 pre podne »
Meni stiže sve redovno, ali jeftinije stvari. Za skuplje uglavnom šalju samo DHL-om ili slično uz ogroman shiping....

Van mreže Drivee

• Kapitalac Dunavski
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #46 poslato: 05, 05, 2022, 11:52:07 pre podne »
Stize redovno, samo su smanjili broj artikala koji idu free. U sustini, ako nesto kosta 30 usd oni dodaju na to shiping 5usd. Ili druga opcija, u drugoj prodavnici 35 usd i free shiping...
Ali sve redovno stize bez problema. Sutra porucujem brdo neki sitnica pa cu javiti kada stize.

Van mreže Mr. No

• Veliki rečni berberin
  • www.mojaladja.com
  • Brod tip: Sea Ray
« Odgovor #47 poslato: 05, 05, 2022, 12:17:08 posle podne »
Jel samolepljiva, ako jeste kako ti se čini lepak, hoće li se odlepljivati...
Ja sam čuo mnogo poizitivna iskustva...

Jeste samolepiva. Za sada je sve ok. Ne deluje da će se odlepljivati ali je tek nedelju dana na platformi tako da ću tek videti kada čamac bude u vodi. Drži lepo lepak i po ivicama gde sam mislio da će biti najveći problem za odlepljivanje - do kada će biti tako ostaje da se vidi....

Van mreže Mr. No

• Veliki rečni berberin
  • www.mojaladja.com
  • Brod tip: Sea Ray
« Odgovor #48 poslato: 12, 11, 2024, 14:28:40 posle podne »
Neke 3 sezone kasnije, evo iskustva sa Eva Foam Teak Deck:

1. Nije se odlepila nigde! Lepljena je samo fabričkim lepkom (kao nalepnica je zalepljena bez dodatnih lepkova).  kgk

2. Mora uvek da se pere pre korišćenja zato što se kruni i ostaju narandžaste fleke po nogama i stvarima

3. Zna da bude vruća na suncu ali kada se uradi deo pod 2. - nema tih problema pošto je mokra

4. Galebovi su na par mesta uspeli i teak deck da unište. Nije strašno ali me nervira. Mekano jeste ali šta im je bilo da i to probaju da jedu jednostavno ne znam

5. Povremeno kada je velika vrućina i hoda se preko platforme čuje se kao da nešto krcka. Verujem da se negde u sredini odlepljuje ta Eva pa kada nagazim se ponovo zalepi. Po krajevima niti vizuelno se to ne vidi nigde. Kada je normalna temperatura ili hladno toga nema. Ovo bi moglo da bude i do platforme pa dok ne utvrdim šta je neka bude pod znakom pitanja za zapažanja kada je Eva Foam Teak Deck u pitanju

6. Izgulila se boja! Na slikama možete videti na šta to sada liči. To je možda i najveća mana za mene. Iako imam za još jedno lepljenje tj zamenu Teack Deck-a sve se mislim da mi je bolje da platim par stotina eur i da stavim trajno rešenje a ne ovo što svake 2-3 godine treba da menjam.