Neke 3 sezone kasnije, evo iskustva sa Eva Foam Teak Deck:
1. Nije se odlepila nigde! Lepljena je samo fabričkim lepkom (kao nalepnica je zalepljena bez dodatnih lepkova).
2. Mora uvek da se pere pre korišćenja zato što se kruni i ostaju narandžaste fleke po nogama i stvarima
3. Zna da bude vruća na suncu ali kada se uradi deo pod 2. - nema tih problema pošto je mokra
4. Galebovi su na par mesta uspeli i teak deck da unište. Nije strašno ali me nervira. Mekano jeste ali šta im je bilo da i to probaju da jedu jednostavno ne znam
5. Povremeno kada je velika vrućina i hoda se preko platforme čuje se kao da nešto krcka. Verujem da se negde u sredini odlepljuje ta Eva pa kada nagazim se ponovo zalepi. Po krajevima niti vizuelno se to ne vidi nigde. Kada je normalna temperatura ili hladno toga nema. Ovo bi moglo da bude i do platforme pa dok ne utvrdim šta je neka bude pod znakom pitanja za zapažanja kada je Eva Foam Teak Deck u pitanju
6. Izgulila se boja! Na slikama možete videti na šta to sada liči. To je možda i najveća mana za mene. Iako imam za još jedno lepljenje tj zamenu Teack Deck-a sve se mislim da mi je bolje da platim par stotina eur i da stavim trajno rešenje a ne ovo što svake 2-3 godine treba da menjam.