E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Koji nov motor od 30 konja da kupim?
Bossnk:
Pozdrav svima....moje pitanje je koji nov vanbrodski motor od 30 ks da kupim za moj camac big foot ultimate? Honda Suzuki Mercury Yamaha?
Vasa misljenja ili iskustva.
Hvala u napred svima.
vepar:
Yamaha ili Tohatsu... Prvi ima najsiru servisnu mrezu a drugi je jeftiniji a podjednako kvalitetan ili mozda jos izdrzljiviji. Ako se neces bas bas puno vozati preporucio bih Tohatsu dvotaknog, najizdrzljiviji motor...
LSI:
Кад је мотор нов, онда баш и није много важно које је марке.
Мени се, на пример, више допада Хонда али кад се има на уму да ће, пре или касније, мајстор или неки део бити потребан, онда бих се приклонио Вепровом првом предлогу - Јамаха.
Ако може мали савет - немојте журити с куповином. Долази зима, а за њом и сајам наутике. На сајму се могу направити добри споразуми и добити добри попусти. Разлика у цени може да буде значајна.
HIBINI:
114 Dobro dosao na forumu.Moj predlog je tohatsu 4 t.Jak izdrzljiv motor radna masina . Imam takav motor na slicnom camcu.
broker975fx:
Valjda se prvo nesto kaze o sebi da znamo sa kim imamo cast da se kuckamo i pricamo. To je osnovni red na svakom forumu u ostalom istu kritiku si dobio i na drugom forumu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju