Zankiki,
Kad sam se vratio iz inostranstva ovamo, odmah sam kupio glanc novu bocu od onih plavih Nisovih. Stavim je u glanc novu pec, da potpalim - nece. Svasta sam probao, ne ide i ne ide... Ja telefon u ruke i javim se firmi koja mi je prodala pec. Covek s druge strane, kad sam mu objasnio sta je i kako je, pita da ti nisi uzeo novu Nisovu bocu? Kazem: jesam, a on meni: iznesi bocu u dvoriste otvori ventil i drzi ga minut ipo otvoren skroz, jer te boce su prepunjene... Jbg, uradi kako mi covek kaze, vratim bocu na pec upali momentalno...
Posle mesec, odnesem ja praznu bocu da zamenim za novu. Uze je cova, vraca mi neku svu izguljenu i zardjalu... Ja kazem da hocu novu, kaze nema... I tako obisao sam sva sremska skladista gasa, dok nisam nasao u Indjiji sto god pristojnu bocu...
Danas umesto dve glanc nove, imam dve sto nisu bas za izlog, al vrse posao...
Inace dok sam bio u Sofiji, imao sam dve ceske boce od po 5 l i punio sam ih na gasnim stanicama.... Skoro svi su imali reducir za punjenje, a kasnije kad su poceli da se prave pametni, kupio sam svoj reducir... Trazio sam ga da ti poklonim, ali na zalost se izgubio negde u transportu...
U svakom slucaju, ako kupis novu bocu, prilikom prve sledece zamene - vise nikad neces imati novu...