Tako bre.. pričaj srpski da te ceo svet razume :) To za ajnšlag razumem ali bi po mojoj logici to pre trebalo da smeta prilikom pomeranja pramca levo ili desno ali verujem struci :)
Pogledao sam na tone brodića ali ovo vidim prvi put da je tooliko blizu prednjem delu...
To za ajnšlag da ulepšam temu.. Nekad davno kad sam počeo biti šegrt u Autovojvodini dopadnem majstoru stručnjaku, Rade se zvao na citroenima je radio... Ljudina ali klincima je izgledao opasan. Postroji me ispred onih kolica sa alatom i brifing.. Ovo su gedore, ovo okasti, vilasti, čekići klješta itd...
Kad tražim alat da mi dodaš, razumeo si? Da.. Još jednom ponovi i ode u kanal, radi trap na Ajkuli.. Daj ovo ja skeniram pamćenje i dodam.. daj ono i tako redom... U nekom trenutku kaže DAJ levi ajnšlag.. Skeniranje ne daje rezultate, opet panična pretraga kolica?? Ma nije ni za šta rekao da se tako zove.. Nakon drugog daj levi ajnšlag proviri gore (nije me video od točka) i vidi da unezvereno gledam po kutiji i sve prevrćem... Kaže lepo OKRENI volan u levo...
I pričalo se dugo o tome :)
P.S. sad sam upalio motorku... Kad krma ide u stranu pramac ne klizi napred nego ostaje u mestu i pravi manji krug okretanja..
Da ga nema Tercu bi trebalo izmisliti