Kako ti to znaš?
Da li je to normalan odgovor,zasto neko osim tebe nema pojma o nautici.Mozda se niko nece sa tobom prepucavati,a meni je bas dosadno.
Hajde da probam lepo razgovarati, da vidimo ide li to.
Kao prvo, ne vidim šta je problem u tome što sam ovo pitao. Možda je moglo biti pogrešno shvaćeno, vidim da je i Laza isto primetio, pa sam se Kolibriju odmah i izvinio ako je tako.
I dalje stojim iza svog pitanja i voleo bih da znam na koji način se može znati mesecima ranije hoće li biti leda na rekama.
Ako hoćeš da se prepucavaš, izabrao si pogrešnu osobu, jer se ja ne prepucavam, iznosim svoje mišljenje i spreman sam da prihvatim tuđe.
To se zove razgovor, inteligentne osobe ga često upražnjavaju.
Svoje razmišljanje sam argumentovao, a naravno da postoji mogućnost da nisam u pravu. Onda druga strana argumentuje svoj stav, pa obe strane razmisle i nauče nešto od onog drugog. Istina je verovatno negde između.
Opet moram ponoviti, to je RAZGOVOR, ne znam zašto si ti shvatio to drugačije. Nije ti prvi put da me prozoveš direktno, ili u razgovoru sa nekim, očigledno je da samnom imaš neki problem.
Nije mi jasan priča da niko osim mene nema pojma o nautici, pa ja sam ovde često pitao druge i najbanalnije stvari koje ne znam. Nije sramota pitati i ne znati. Sa kompleksima je drugačije.
BTW, da obrazložim svoje prvo pitanje upućeno kolibriju. Na primer, ja sada napišem:
17 januara će padati sneg!
Zar ne bi najnormalniji odgovor nekog od vas bio: kako ti to znaš?