a sad drugi deo price...pre 2 nedelje nakon gotovo pugodisnje pretrage snimaka i slik NALAZIM SNIMAK GDE SE VIDE LOPOVI! Da zlo bude vece potencijalno su pripadnici mupa...evo i fotografije doticne gospode pa ako neko prepozna...nek se javi na 063392586
Пратио сам информације и било ми је веома жао кад сам прочитао шта вам се догодило.
Човек осети потребу да се ангажује, да учини нешто за опште добро и онда му на овај начин буде враћено! Срамота! Тужно!
Ипак сада бих желео да дам само мали коментар на ово што сте написали и посебно у вези са делом који сам обележио у вашем тексту.
Иако сте и сами рекли: "...
потенцијално су припадници МУПа..." овакве констатације је боље не износити на такав начин.
На овом снимку видимо два човека у униформама како нешто раде око мотора али не знамо када је снимак начињен!
Можда су та два човека нешто радила око мотора у време када чамац и мотор нису били још украдени! Могу да замислим како би се непријатно осетили ако се осете прозваним а и они су тамо били, баш као и ви, да некоме помогну.
Можда је чамац нестао касније, када они нису били ни близу нити су имали било какве везе са крађом.
Зато бих на вашем месту реченицу формулисао на другачији начин:
"На снимку се виде униформисане особе које нешто раде око чамца и мотора. Ако било ко препозна особе са фотографије нека јави како бисмо од тих људи можда сазнали тачније време и место где и када су чамац и мотор нестали."
Не замерите на овом коментару али мислим да у свом огорчењу некада можемо неоправдано да повредимо недужне људе, а сигуран сам да то нисте желели објављујући снимак и коментар.