izdrzite sta drugo da vam kazem...
LSI molim informacije vezane za sredstva profesionalne dezinfekcije velikog obima. trenutno pomazem epidemiolosku sluzbu u bijeljini u vezi plana dezinfekcije i zastite od zaraze nakon povlacenja vode
Srećko, sad sam stigao sa puta pa nisam ranije video poruku. Ne znam da li smem da pišem, moram da pitam one kojima smeta moje pisanje.
Ma, šalim se. Briga mene za njih. Oni izgleda reaguju na moje pisanje kao što neko reaguje na polenov prah - alergijski. Ali ja se ne bavim medicinom i ne mogu da im pomognem.
Nego da ne bismo opterećivali druge, možemo da se čujemo telefonom. Povezaću vas sa ljudima koji o dezinfekciji znaju više od mene. Moj domen je distribucija sirovina kojima se prave sredstva za dezinfekciju, a moji kupci ih proizvode i oni imaju ljude koji mogu da daju prave informacije o primeni.
Moj telefon je 063 209 497.
Ja sam pokrenuo malo neke svoje kontakte u inostranstvu i izgleda da je jedan od principala voljan da nam pokloni malu količinu (nekoliko stotina kilograma) glikolne kiseline. Radi se o sredstvu koje se koristi u dezinfekciji. Ova kiselina je dosta skuplja od fosforne i limunske, koje se kod nas koriste ali je ekološki daleko prihvatljivija i bezbednija i mnogo efikasnija, medjutim, zbog cene je naši ljudi ne koriste. Postoji još jedan problem - potrebno je da bude registrovana u nadležnom ministarstvu ali pokušaću da to rešim u narednih par dana.
Istovremeno, potražio sam dobavljače jednog drugog proizvoda (takav koristi npr. Galenika u proizvodnji Galisepta) i već imam ponudu iz Bugarske. Sutra ću videti da li i za koje vreme bih mogao to da uvezem i da to dam nekom ko bi proizvod pripremio za primenu na terenu. Nadam se da ću moći nešto da uradim jer će dezinfekcija biti veoma značajna u periodu koji je pred nama.