...
Mozemo li mi kao ekipa "Moja Ladja" nesto da pomognemo?
Ima li neka konkretna ideja?
Verujem da većina nas prati razvoj dogadjaja i da niko nije ostao ravnodušan na prizore koje gledam od noćas. Ali šta učiniti? Ako neko nije u stanju da sada u ovom trenutku izadje na nasipe i pomogne na licu mesta, možda bismo mogli da vidio kako da pomognemo onima koji su smešteni u ove centre za evakuisane. Možda bismo mogli da u narednih par dana sakupimo nešto što bi bar nekima od tih ljudi pomoglo.
Ipak, mislim da će mnogo ljudi donirati garderobu i slične stvari. Medjutim, prave razmere ove nesreće videće se tek za nekoliko dana i tek tada će se videti šta je zaista potrebno.
Ono što i u ovom trenutku znam, to je da će biti potrebne ogromne količine sredstava za dezinfekciju i deratizaciju.
Razmišljam o tome da se javim nekim mojim prijateljima koji proizvode ova sredstva, da se raspitam za cene pa da vidim šta i koliko bih mogao da kupim i to poklonim nekom od tih štabova kojih će sada biti u tim mestima koje je poplava uništila.
Ako mislite da bi ovo mogla biti dobra ideja možemo i da se okupimo oko toga pa da nas više sakupi neku sumu kojom bismo kupili te proizvode... Razmislite i javite mi se.