Prvo da vas upoznamo sa posadom ...
Kapetan Miljan
Sa desna na levo ... Zica , Sale i ja
Pripreme su trajale jako dugo ... ali one bas intenzivne su trajale recimo 7 dana... Najvise su tu potegli Zica , Sale i Miljan ... ja zbog obaveza sam bio najmanje anagzavoan ... Na brod je uneto brdo klope, u sali smo govorili da mozemo omanju vojsku da odrzimo jedno mesec dana... Kao sto znate pogonsko gorivo nam je bilo ulje, obicno jestivo ulje ili kako smo rumunima objasnjavali "Salat oil"...
Posli smo ranom zorom u subotu tacno u 6:00 , vreme nam bas nije bilo naklonjeno ali nije bilo ni lose... taman malo da se uigramo... Sava je kao sto znate dan ranije pocela da raste i nosila je sve i svasta ...
Evo malo da docaramo jutro ...
Malo Beograda...
Ljubavna bova ... nekome Dunav krece pola kilometra ranije nekome bas ovde...
Pancevac ...
Kao i svi mornari , svi smo pomalo sujeverni .... Mali prilog Sv Nikoli zastitinku ribara , more i rekoplovaca...
Prolazimo i Visnjicu ...
Testiramo foto aparat
Sale je dobio kameru da za nauticki pravi izvestaje , ali dzaba kad nije znao da je koristi pa smo imali manje obuke celim putem
Ne zamerite na problematicnih prvih par snimaka...
! Private videosale i dalje muku muci :
! Private videoVinca .... Arheolosko nalaziste
Plan je bio da svratimo u Kostolac kako bismo dopunili zalihe klope... prevashodno smo izasli da kupimo neke butkice koje je sale nahvalio samo tako ...
Prilaz Kostolcu ...
! Private videoKostolac
A na vezu su nas docekali jedrilicar Dule i njegov sin... dosta su nam pomogli po Kostolcu sa prevozom .... Momci na mestu !