Zbog kupovine stana sakupljam novac prodajući sve što se prodati može. Tako sam došao na ideju da ponudim i čamac o kojem je toliko pisano na našem forumu.
O njemu je već sve rečeno (
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,2170.0.html) i zna se da je, od kad je u mom vlasništvu, više vremena proveo kao žardinjera u bašti nego u vodi ali ipak je to čamac.
Da ponovim samo kratko:
- čamac od aluminijuma tipa Progres 4, proizvoden 1983. godine, sa kabinom (fabrička) i dogradjenom natkabinom (stojeća visina - ako ste ispod 170 cm),
- dužina preko svega: 5,50 m,
- širina: 185 cm,
- težina: oko 450 kg
- registrovan za 6 osoba (istekla registracija),
- daljinske komande za upravljanje,
- razvučena instalacija za struju (sada sve radi: poziciona svetla, far, jarbolno belo, radio aparat),
- potrebno završiti opremanje kabine (dušeci, zavese, rasveta),
- prikolica (samogradnja, registrovana ove nedelje).
Korito je klasično glisersko, ali zbog rekonstrukcije je produženo i za glisiranje bi bio potreban motor od minimum 30 KS (ipak, ne bih savetova jer je zbog podignute natkabine podignuto i težište; sada se pogoni motorom od 8 KS i plovi lepo brzinom od 5 do preko 14 km/h).
Cena?
Ja sam ga platio prilikom kupovine 1.200 evra. U sve radove uložio sam ukupno nešto više od 3.000 evra. Koliko stvarno vredi videćemo ako neko da ponudu.
Obzirom da prodajem i stan od 74 m
2 u Batajnici, dobrom kupcu čamac dajem na poklon!